دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

بیف استروگانف بدون خامه


+ نوشته شده در پنجشنبه سوم مهر ۱۳۹۳ ساعت 21:41 شماره پست: 1

 

بیف استروگانف رژیمی بدون خامه

 

http://s5.picofile.com/file/8160860268/1420012674653.jpg

 

اصل این غذا روسی است و بسیار پرکالری و سنگین است. اما با این روش    

  

می توانید بیف استروگانف خوشمزه و بسیار کم کالری تر را با وجدانی راحت میل

 

کنید.



 

 

بیف استروگانف رژیمی

 

 

http://s5.picofile.com/file/8160860268/1420012674653.jpg

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

گوشت ران گوسفند      300 تا 400 گرم

 

پیاز خلالی                 1عدد بزرگ

 

قارچ                         250 گرم

 

سس بدون چربی کاله   3 قاشق غذاخوری

 

شیر کم چرب              1 لیوان

 

نمک ، فلفل، زردچوبه     به مقدار لازم

 

عصاره گوشت             1 بسته

 

زعفران                      کمی

 

آب لیمو تازه               1 قاشق غذاخوری

 

سیب زمینی              2عدد درشت

 

طرز تهیه :

 

تمام چربی های ظاهری گوشت گوسفند را می گیریم. گوشتها را خلالی 4 تا 5

 

سانتی برش می دهیم. پیاز را هم خلالی می کنیم .

 

در ماهیتابه پیاز ها را می ریزیم بدون روغن و با حرارت کم. کمی که آب پیاز کشیده

 

شد فقط 1 یا 2 قاشق روغن به آن می افزاییم و تفت می دهیم. سپس گوشت ها

 

را اضافه کرده و تفت می دهیم .

 

 

 

با همان حرارت کم می گذاریم بپزد. در ظرف را می گذاریم تا آب بیندازد و با همان

 

آب بپزد. حدود 45 دقیقه تا 1ساعت زمان می خواهد تا بپزد.

 

 

دراین زمان زرچوبه، فلفل ، عصاره گوشت و در صورت لزوم نمک، شیر و سس را

 

اضافه کرده و هم میزنیم و با حرارت بیشتر می گذاریم تاشیر وسس به خورد

 

گوشت بروند. 

 

 

در ظرف دیگری قارچ ها راخورد کرده وتفت می دهیم نمک، آبلیمو را اضافه می کنیم

 

تا رنگ آن سفید بماند. میتوانیم قارچ ها قبل از اضافه کردن سس و شیر به گوشت،

 

با همان غذا مخلوط کرده و کمی تفت دهید ودر این صورت فقط آبلیمو بزنید.

 

 

سیب زمینی هارا خورد می کنیم می توانیم خلالی یا چیپسی خورد کنیم و سرخ

 

کنیم.

 

 

پس از پخت غذا آن را در ظرف ریخته و با قارچ وسیب زمینی تزیین می کنیم.

 

نوش جان

 
 
 



 

 


 

نظرات 2 + ارسال نظر
هانیه شنبه 17 مرداد 1394 ساعت 02:17

سلام.دست گلت درد نکته. این وبلاگتم مثل قبلی خیلی خوب و خوشگل.منتظر کاری خوشمزه ات هستم.

سلام عزیزم. ممنون که بهم سر زدی.

مهریماه پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 ساعت 22:29 http://miriyam333.persianblog.ir

خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دوست دارم البته با خامه بیشتر دوست دارم
ممنون بابته آموزشت

البته با خامه خوشمزه است ولی خب خیلی پرکالری میشه. خواهش می کنم عزیزم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد