+ نوشته شده در جمعه چهارم مهر ۱۳۹۳ ساعت 8:43 شماره پست: 2
موساکا
موساکا یک غذای یونانی است. ترکیب گوشت و بادمجان در این غذا ، طعم
فوق العاده ای به آن بخشیده است.
موساکا
مواد لازم :
بادمجان 3 تا 4 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد
رب 2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت و زعفران هر کدام 1 بسته
زردچوبه، ادویه، فلفل
سس سفید 2قاشق غذاخوری
سس بدون چربی کاله 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا
مواد لازم برای سس سفید:
طرز تهیه سس سفید :
کره را روی حرارت می گذاریم تا آب شود سپس آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم.
رنگ آرد نباید تغییر کند ولی بوی خامی آن از بین برود. نمک وفلفل را اضافه کرده
وبعد شیر را با مواد مخلوط می کنیم و دایم هم می زنیم تا ته نگیرد. 1 دقیقه بعد از
روی حرارت برمی داریم.
طرز تهیه موساکا:
بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و سرخ می کنیم .
در ظرفی دیگر پیاز نگینی خرد شده را تفت می دهیم و گوشت را به آن اضافه
می کنیم و بعد از کمی تفت دادن آن، زردچوبه، ادویه، فلفل،و عصاره ها و اگر
دوست داشتید سیر رنده شده یا عصاره سیر به گوشت اضافه می کنیم.
رب را بامواد مخلوط می کنیم و سپس سس را هم می ریزیم. مواد ما حاضر است.
ته ظرف پیرکس را چرب کرده و بادمجان ها را در آن می چینیم.
بعد مواد گوشت را روی آن پهن می کنیم.
روی این مواد سس سفید ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم.
ظرف را در فر می گذاریم . با درجه حرارت 190 به مدت یک ربع. فقط پنیر آن اب شود
و روی آن را با گریل کمی طلایی می کنیم .
می توانید این غذای لذیذ را روی گاز و بدون فر هم تهیه کنید.
نوش جان