X
تبلیغات
رایتل

موساکا


+ نوشته شده در جمعه چهارم مهر ۱۳۹۳ ساعت 8:43 شماره پست: 2

 

موساکا

 

 

موساکا یک غذای یونانی است. ترکیب گوشت و بادمجان در این غذا ، طعم      

 

فوق العاده ای به آن بخشیده است.







 



موساکا

 


مواد لازم :                                                                                                                                                      


بادمجان                       3 تا 4 عدد


گوشت چرخ کرده           200 گرم


پیاز                             1 عدد


رب                             2 قاشق غذاخوری


عصاره گوشت و زعفران  هر کدام 1 بسته


زردچوبه، ادویه، فلفل  


سس سفید                 2قاشق غذاخوری


سس بدون چربی کاله    1 قاشق غذاخوری


پنیر پیتزا


مواد لازم برای سس سفید:


  • کره یا مارگارین         2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید                2 قاشق غذاخوری
  • نمک                      یک چهارم قاشق مرابخوری
  • فلفل سیاه             یک هشتم قاشق مرباخوری
  • شیر                      یک و نیم فنجان 

طرز تهیه سس سفید :


کره را روی حرارت می گذاریم تا آب شود سپس آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم.


رنگ آرد نباید تغییر کند ولی بوی خامی آن از بین برود. نمک وفلفل را اضافه کرده


وبعد شیر را با مواد مخلوط می کنیم و دایم هم می زنیم تا ته نگیرد. 1 دقیقه بعد از


روی حرارت برمی داریم. 

 

طرز تهیه موساکا:

 

بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و سرخ می کنیم .

 

در ظرفی دیگر پیاز نگینی خرد شده را تفت می دهیم و گوشت را به آن اضافه

 

  می کنیم و بعد از کمی تفت دادن آن، زردچوبه، ادویه، فلفل،و عصاره ها و اگر


دوست داشتید سیر رنده شده یا عصاره سیر به گوشت اضافه می کنیم.

 

رب را بامواد مخلوط می کنیم و سپس سس را هم می ریزیم. مواد ما حاضر است.

 

 

 

ته ظرف پیرکس را چرب کرده و بادمجان ها را در آن می چینیم.

 

 

 

بعد مواد گوشت را روی آن پهن می کنیم.

 

 

 

روی این مواد سس سفید ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم.

 

 

ظرف را در فر می گذاریم . با درجه حرارت 190 به مدت یک ربع. فقط پنیر آن اب شود


و روی آن را با گریل کمی طلایی می کنیم .

 

 

می توانید این غذای لذیذ را روی گاز و بدون فر هم تهیه کنید.

 

 نوش جان




 





 

[ جمعه 4 مهر 1393 ] [ 23:29 ] [ الهام ]