دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

آش بادمجان

آش بادمجان
+ نوشته شده در چهارشنبه نهم مهر ۱۳۹۳ ساعت 10:13 شماره پست: 5

 

 

آش بادمجان یکی از اش های محلی ایران است و در شهر های

 

مختلف با کمی تغییر طبخ می شود. 




  

آش بادمجان

 

 

مواد لازم  :

                    
پیاز                               1 عدد

 

بادمجان           1 کیلو

 

نخود               1 لیوان

 

لوبیا یا عدس    1 لیوان

 

سیر               2 تا 3 حبه

 

آب گوشت        4 لیوان

 

یا عصاره گوشت 1 بسته

 

آرد                  1 قاشق غذاخوری

 

کشک              1 لیوان

 

زردچوبه، فلفل و نمک

 

طرز تهیه :

 

پیاز ها را تفت می دهیم و  بعد سیر خورد شده را هم در آن می ریزیم

 

و زرد چوبه وفلفل را هم اضافه می کنیم.

 

 بادمجان ها را مکعبی خورد می کنیم و به مواد می افزاییم و

 

کمی تفت می دهیم با حرارت نسبتا ملایم  تا کمی طلایی و نرم

 

 شود.

 

 

حبوبات و آب گوشت را به بادمجان اضافه می کنیم . اگر آب گوشت

 

 نداشتید 1 بسته عصاره گوشت را آب جوش حل کنید و بریزید.

 

 آرد را در آب سرد حل می کنیم و در آش می ریزیم.

 

 

در قابلمه را می گذاریم تا بپزد و جابیفتد. حدود 40 دقیقه طول

 

 می کشد. بعد از پخت نصف کشک را در آش می ریزیم و بعد از

 

 چشیدن آش نمک هم به آن می زنیم.

 

پیاز داغ و سیر داغ همراه با نعنا در ست می کنیم و بعد از

 

کشیدن آش در ظرف مورد نظر ، آن را تزیین می کنیم.

 

این آش غذایی ساده و سبک برای شام بسیار مناسب است.

 

امیدوارم بپزید و نوش جان کنید.

 

 

 

                             

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد