امروز برای شما دوستان طرز تهیه یک غذای کمی پرکالری ولی
خوشمزه را نوشتم . معمولا سبنه مرغ به خاطر خشک بودن کمتر
استفاده می شه . می توانید با سینه مرغ این غذای خوشمزه را
بپزید.
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد
ژامبون 4 ورق
پنیر پیتزا ورقه ای 4 ورق
تخم مرغ 1 تا 2 عدد
آرد سوخاری درشت و ریز 1 لیوان
آبلیمو 2 قاشق
نمک، فلفل، زعفران، پودر زنجبیل و پودر سیر
طرز تهیه:
سینه مرغ را باز می کنیم و نمک، فلفل، پودر زنجبیل، زعفران آب
کرده و پودر سیر و آبلیمو را روی آن می پاشیم. با بیفتک کوب
روی مرغ می کوبیم تا هم نازک شود هم مواد به خوردش برود.
یک ورق از ژامبون و یک ورق پنیر پیتزا را روی سینه مرغ قرار
می دهیم.
سینه مرغ را می بندیم. من از مخلوط 3 نوع آرد سوخاری استفاده
کردم. آرد سوخاری درشت و ریز و فلفلی را با هم مخلوط کردم.
مرغ را ابتدا در تخم مرغ ( می توانیم کمی زعفران آب شده به آن
بیفزاییم.) هم زده، می خوابانیم . بعد در آرد سوخاری می غلطانیم
و در روغن سرخ می کنیم.
من سعی می کنم روغن کم بریزم و در ماهیتابه را بگذارم تا آرام
سرخ شود. اما کمی طول می کشد.
پس از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن هم
گرفته شود.