دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

تیرامیسو

تیرامیسو

+ نوشته شده در دوشنبه چهاردهم مهر ۱۳۹۳ ساعت 11:22 شماره پست: 10


 

 

تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه است. البته بیشتر با

 

بیسکوئیت مخصوص درست می کنند. اما به نظر من با کیک

 

 نرمتر و خوشمزه تر است.

 

این دسر را دخترم مریم که12 ساله است درست کرده .




  

تیرامیسو

 

مواد لازم:

 

کیک رژیمی                         1 عدد

 

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای     200 گرم

 

خامه                                 200 گرم

 

کاکائو                                2قاشق غذاخوری

 

شکلات تلخ                         1 بسته

 

شیر کاکائو                          نصف لیوان

 

شکر                                  1 پیمانه

 

 

مواد لازم برای کیک:

 

 تخم مرغ                    4 عدد

 

شکر                          نصف پیمانه

 

آرد                            1/5 پیمانه

 

آب یا شیر                   یک چهارم پیمانه

 

بکینگ پودر                  نصف قاشق مرباخوری

 

وانیل شکری               نصف قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه کیک:

 

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و سفیده را با همزن

 

می زنیم تا سفت شود .

 

 

شکر را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم زرده ها را دانه دانه

 

 اضافه می کنیم و هرکدام را 10 ثانیه هم می زنیم.

 

وانیل را همراه آخرین زرده اضافه می کنیم.

 

آب یا شیر را هم اضافه کرده و زیاد هم نمی زنیم. آرد را با

 

بکینگ پودر مخلوط کرده و در مواد می ریزیم و به صورت دورانی

 

هم می زنیم.

 

داخل قالب را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی

 

استفاده می کنیم.

 

 

مواد کیک را در قالب ریخته و در فر با درجه  180 به مدت 40

 

دقیقه می گذاریم بپزد.

 

 

طرز تهیه کرم تیرامیسو :

 

در یک ظرف شکر، کاکائو، خامه، پنیرماسکارپونه یا پنیر خامه ای،

 

و شکلات آب شده را ریخته و با همزن می زنیم تا با هم مخلوط

 

شده و یک دست شود.

 

کیک را با برشی افقی 2 قسمت می کنیم. روی لایه وسط هر

 

2 قسمت کمی شیر کاکائو می ریزیم تا کیک نرمتر شود.

 

قسمتی از مواد تیرامیسو را روی لایه اول می مالیم و اگر دوست

 

داشته باشید می توانید روی آن شکلات تکه شده یا تکه های میوه

 

بگذارید. لایه بعدی کیک را روی آن گذاشته و کرم را روی کیک پهن

 

می کنیم.

 

دخترم مریم روی تیرامیسو را با قند های شکوفه تزیین کرده .

 

شما می توانید با شکلات، پودر قهوه یا هرچیز دیگری که دوست

 

دارید تزیین کنید. حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد