دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

کباب تابه ای

کباب تابه ای
+ نوشته شده در سه شنبه پانزدهم مهر ۱۳۹۳ ساعت 7:48 شماره پست: 13


 

 

 

امیدوارم این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.



   

کباب تابه ای

 

 

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده                  250 گرم

 

 پیاز                                   1 عدد

 

گوجه                                 2 تا 3 عدد

 

آرد سوخاری                        1 قاشق

 

نمک، ادویه، زعفران

 

سماق، زردچوبه، فلفل

 

طرز تهیه:

 

پیاز را رنده می کنیم و یا مثل من در غذاساز ریخته و خرد می کنیم

 

سپس گوشت را هم داخل پیاز می ریزیم و یا با غذاساز یا با دست

 

ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را بدست بیاورد.

 

 

 

نمک، زردچوبه، ادویه، فلفل، زعفران آب کرده و سماق را به گوشت

 

اضافه می کنیم. سماق گوشت را ترد و خوشمزه می کند و باعث

 

جذب بیشتر آهن گوشت می شود.

 

آرد سوخاری هم برای چسبندگی بیشتر می ریزیم. مواد را با هم

 

مخلوط کرده و کمی دیگر ورز می دهیم.

 

 

 

ماهیتابه را چرب کرده و گوشت را داخل آن پهن می کنیم.

 

 

 

روی حرارت می گذاریم و در آن را گذاشته و با حرارت ملایم اجازه

 

می دهیم تا با آب خودش بپزد و آب آن کشیده شود.

 

پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد گوشت به صورت مستطیل

 

برش می دهیم و برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

 

 

 

گوجه ها را حلقه حلقه کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم

 

 

 

این غذای مقوی و خوشمزه را با پلو میل کنید.  

 

 

 

                                       نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد