دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

سالاد توپی

سالاد توپی
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و دوم مهر ۱۳۹۳ ساعت 15:49 شماره پست: 20

 

 

سالاد زیبایی برای سفره های مهمانی شماست




  

سالاد توپی

 

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی متوسط                       3 عدد

 

کره                                             25 گرم

 

سس مایونز                                  2 تا 3 قاشق

 

ژامبون                                          200 گرم

 

خیار شور                                       200 گرم

 

ذرت                                              1 فنجان

 

نخودفرنگی                                     1 فنجان

 

هویج                                            2 عدد

 

کلم قرمز                                       1 فنجان

 

کلم سفید                                     1 فنجان

 

کنجد                                             2 تا 3 قاشق

 

آبلیمو                                            1 قاشق

 

جعفری و پیازچه خرد شده                کمی

 

نمک، فلفل،

 

طرز تهیه:

 

سیب زمینی ها را با آب می پذیم. کره را در یک ظرف ریخته و

 

سبی زمینی ها را داغ روی آن رنده می کنیم تا آب شود کمی

 

نمک وفلفل و سس مایونز ( من بدون چربی استفاده کردم) را با

 

سیب زمینی مخلوط می کنیم تا نرم ویک دست شود. به مدت

 

1 ساعت در یخچال می گذاریم.

 

ژامبون و خیار شور را خرد کرده ویکی از هویج ها را هم رنده

 

می کنیم و نخود فرنگی و ذرت و 2 قاشق سس و آبلیمو را با

 

هم مخلوط می کنیم.

 

کلم سفید و قرمز و هویج را ریز خرد می کنیم.هرچه ریزتر بهتر.

 

می توانید از خردکن استفاده کنید.سبزی را هم خرد می کنیم .

 

همراه با کنجد هر کدام را در ظرفی جداگانه می ریزیم.

 

از سیب زمینی یک کمی بر می داریم و تویش را گود می کنیم

 

از مواد ژامبون کمی داخل آن می ریزیم و سیب زمینی را دورش

 

می پیچیم.سپس هر کدام از توپ ها را در یکی از سبزیجات خرد

 

شده می غلطانیم.

 

با کاهو و گوجه و سس های رنگارنگ تزیین می کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد