این خمیر بسیار کاربرد دارد و بافت نرم و لطیفی دارد. از این
خمیر می توانید برای پیراشکی، تارت و رولت های غذایی
استفاده کنید
مواد لازم:
آرد 1 تا 1/5 پیمانه( بستگی به نوع آرد دارد.)
تخم مرغ 1 عدد
آب یا شیر ولرم نصف پیمانه
نمک نصف قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق
طرز تهیه:
آرد و نمک را در ظرفی می ریزیم و توی آرد را گود می کنیم.
تخم مرغ را کمی می زنیم تا خوب هم بخورد و به همراه آب و
روغن در وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. حدود 10 دقیقه
خمیر را ورز می دهیم.
خمیر نباید به دست بچسبد. نوع آردها با هم فرق میکند بنابراین
اگر آرد اولیه کم بود کم کم آرد را اضافه کنید تا دیگر به دست
نچسبد.
خمیر را داخل پارچه می پیچیم و در جای گرم حدود نیم ساعت
استراحت کند و سپس استفاده کنید.