دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

سالاد 3 طبقه

سالاد 3 طبقه
+ نوشته شده در پنجشنبه بیست و چهارم مهر ۱۳۹۳ ساعت 14:6 شماره پست: 25

 

 

این سالاد خوشمزه به خاطر موادی که دارد می تواند حتی به

 

عنوان شام استفاده شود.




  

سالاد 3 طبقه

 

 

مواد لازم:

 

طبقه اول

 

کلم قرمز                    1 پیمانه

 

خیارشور                     3 تا 4 عدد

 

سس بدون چربی         1 تا 2 قاشق

 

ماست                       1 تا2 قاشق

 

طبقه دوم

 

سیب زمینی متوسط        2 عدد

 

خیارشور                       3 تا4 عدد

 

مرغ                             نصف سینه

 

شوید خشک                  2 تا 3 قاشق

 

سس بدون چربی            2 قاشق

 

ماست                         1 تا 2 قاشق

 

طبقه سوم

 

هویج                            1 تا 2 عدد

 

نخودفرنگی                     1 پیمانه

 

ذرت                              1 پیمانه

 

سس بدون چربی             2 قاشق

 

ماست                           1 تا 2 قاشق

 

نمک، فلفل، آبلیمو

 

طرز تهیه:

 

کلم قرمز و خیارشور را ریز خرد کرده وبه آن نمک و فلفل و آبلیمو

 

و سس و ماست را اضافه می کنیم.

 

داخل قالب یک مشماع فریزر پهن می کنیم و طبقه اول را داخل

 

قالب می ریزیم و فشرده می کنیم.

 

سیب زمینی را آبپز کرده و پوست می کنیم و به مکعب های 

 

کوچک می بریم.مرغ را هم با پیاز و سیر و زردچوبه و نمک و

 

ادویه می پزیم و خرد می کنیم.خیار شور را هم ریز خرد

 

می کنیم. با هم مخلوط کرده و شوید ونمک و فلفل و آبلیمو

 

وسس و ماست را هم به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط

 

می کنیم و روی لایه اول در قالب می ریزیم و فشرده اش

 

می کنیم.

 

 

هویج را رنده می کنیم و ذرت و نخودفرنگی پخته را به ان اضافه

 

کرده و نمک و فلفل و آبلیمو و سس و ماست را هم با آنها

 

مخلوط کرده و در قالب می ریزیم و فشرده می کنیم.

 

سالاد را 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

 

سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.مشماع باعث می شود

 

سالاد راحت برگردد.

 

 

نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد