X
تبلیغات
رایتل

پیتزا مخصوص متری

پیتزا مخصوص متری


+ نوشته شده در جمعه بیست و پنجم مهر ۱۳۹۳ ساعت 22:54 شماره پست: 26

 

 

 

امروز با آموزش پیتزا خدمت شما آمدم. بعضی ها به جای خمیر

 

پیتزا از خمیر بربری استفاده می کنند که بسیار حجیم و           

 

 سنگین است.اما اگر با این خمیر، پیتزا بپزید دیگه سراغ هیچ 

 

خمیر دیگری نمی روید. هم لطیف است و هم خوب پف می کند

 

و هم می توانید در اندازه های بزرگ از آن استفاده کنید.

 

 


  

پیتزا مخصوص متری

 

 

 

این خمیر همان خمیر مخصوص است که قبلا گفته شده است.

 

اما در اینجا حجم آن را چند برابر کردم تا کل سینی فر را بپوشاند.

 

مواد لازم برای خمیر: (تقریبا 4 برابر)

 

 

آرد                             4 تا 6 پیمانه( بستگی به نوع آرد دارد.)

 

تخم مرغ                     3 عدد

 

آب یا شیر ولرم              2 پیمانه

 

نمک                           1 قاشق چای خوری

 

روغن مایع                    8  قاشق

 

مواد لازم برای پیتزا:

 

گوشت چرخ کرده              300 تا 400 گرم

 

پیاز                                1 عدد

 

سوسیس                       500 گرم

 

قارچ                              500 گرم

 

فلفل دلمه ای                 1 تا 2 عدد

 

پنیر پیتزا                        500 گرم

 

رب یا سس کچاب            3 تا 4 قاشق

 

آبلیمو                            1 قاشق

 

نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، سماق

 

طرز تهیه خمیر:

 

آرد و نمک را در ظرفی می ریزیم و توی آرد را گود می کنیم.

 

تخم مرغ را کمی می زنیم تا خوب هم بخورد و به همراه آب و

 

روغن در وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. حدود 10 دقیقه 

 

خمیر را ورز می دهیم.

 

 

خمیر نباید به دست بچسبد. نوع آردها با هم فرق میکند بنابراین

 

اگر آرد اولیه کم بود کم کم آرد را اضافه کنید تا دیگر به دست

 

نچسبد.

 

خمیر را داخل پارچه می پیچیم و در جای گرم حدود نیم ساعت

 

استراحت کند و سپس استفاده کنید.

 

پیاز ها را تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم. گوشت

 

هم که تفت خورد نمک، زردچوبه، فلفل، زعفران، سماق ( در

 

تمام غذاهایی که با گوشت چرخ کرده درست می کنید

 

می توانید از سماق استفاده کنید هم خوش طعم می کند و

 

جذب آهن گوشت را بیشتر می کند و برای خون سازی هم

 

مفید است.) را اضافه کرده و هم می زنیم .

 

سپس سوسیس ها وکمی بعد قارچ ها را اضافه می کنیم.

 

برای اینکه قارچها سفید بمانند 1 قاشق آبلیمو روی آنها

 

می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب نندازد.

 

فلفل دلمه ای را هم در پایان کار اضافه می کنیم.

 

روی سینی فر فویل می کشیم و روی آن را چرب می کنیم.

 

خمیر را روی آن با دست پهن می کنیم . با دست راحت باز

 

می شود.

 

روی خمیر رب یا سس کچاب می مالیم. من خودم همیشه

 

رب می مالم و خوشمزه تر می شود.روی رب کمی پنیر

 

می ریزیم در حد خیلی کم که فقط مواد به خمیر بچسبد.

 

سپس مواد را روی خمیر ریخته و کاملا آن را پر می کنیم.

 

 

روی آن هم پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.

 

 

پیتزا را در فر با درجه 180 به مدت تقریبا 40 تا 45 دقیقه

 

می گذاریم تا بپزد.

 

 

نوش جان

 

[ جمعه 25 مهر 1393 ] [ 00:07 ] [ الهام ]