مرغ سوخاری
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و هشتم مهر ۱۳۹۳ ساعت 11:36 شماره پست: 30
این غذا را مخصوص پدر شوهر عزیزم درست کردم. پدر شوهرم
که یکی از مردان نیک روزگاره و همیشه و در هر حال پشتیبان
و حامی من بوده است. همین طور هم در کار آشپزی همیشه
مشوقم بوده است. امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردن
آن با کسانی دوستشان دارید لذت ببرید.
مواد لازم:
ران مرغ کامل 2 عدد
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
زعفران آبکرده 1 قاشق
آرد سوخاری درشت 1 پیمانه
آرد سوخاری فلفلی نصف پیمانه
قارچ 250 گرم
ذرت نصف پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
سیب زمینی 2 تا 3 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
عصاره سیر یا سیر 1 عدد
زردچوبه، فلفل، ادویه
طرز تهیه:
مرغ ها را با پیاز و هویج خرد شده و زردچوبه، ادویه، فلفل،
عصاره مرغ، عصاره سیر یا 2 تا 3 حبه سیر و آب در یک قابلمه
ریخته و می گذاریم بپزد ولی نباید در حد له شدن بپزد.
تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم می زنیم تا خوب مخلوط
شود. سپس زعفران را با آن مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگری هر دو نوع آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و
آن را هم کنار می گذاریم.
اجازه می دهیم که آب مرغ کاملا کشیده شود. سپس مرغ ها
را در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاری می مالیم. بعد در
روغن کم با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
قارچ ، نخودفرنگی و ذرت و هویج را هم جداگانه تفت می دهیم.
سیب زمینی ها را هم خلالی برش می دهیم و سرخ
می کنیم. بعد مرغ ها را در ظرف مناسب چیده و با قارچ
نخودفرنگی، ذرت و سیب زمینی و هویج تزیین می کنیم.
من خودم مخلفات تزیین را بیشتر از خود غذا دوست دارم.
نوش جان