X
تبلیغات
رایتل

استامبولی

استامبولی


+ نوشته شده در دوشنبه پنجم آبان ۱۳۹۳ ساعت 16:37 شماره پست: 34


 

http://s5.picofile.com/file/8148129018/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B3%DB%B2.jpg 

 

یکی از غذاهای خوشمزه و راحت سنتی ماست. فکر نمی کنم

 

کسی باشه که این غذا را دوست نداشته باشه . ما که خیلی

 

دوست داریم.



   


استامبولی

 

 http://s5.picofile.com/file/8148129018/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B3%DB%B2.jpg

 

مواد لازم:

 

برنج                     3 پیمانه

 

گوشت چرخ کرده     150 گرم

 

پیاز                       1 عدد

 

سیب زمینی           2 عدد

 

گوجه                     3 تا 4 عدد

 

رب                        1 قاشق

 

زردچوبه ، ادویه، نمک، فلفل، زعفران

 

طرز تهیه:

 

به 2 صورت می توانید این غذا را درست کنید. هم با گوشت و

 

هم بدون گوشت. هم کته و هم آبکشی شده.

 

ولی با گوشت و کته خوشمزه تره.

 

 

 

برنج را 2 ساعت قبل با نمک خیس می کنیم.

 

پیاز را در ماهیتابه تفت می دهیم و گوشت را اضافه می کنیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8148130950/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B1%DB%B3.jpg

 

سیب زمینی ها را هم مکعبی خرد می کنیم و کمی سرخ

 

می کنیم.

 

زردچوبه، ادویه، فلفل،نمک را به گوشت می زنیم .

 

گوجه ها را رنده می کنیم ( بدون پوست ) و به مواد گوشتی

 

اضافه می کنیم . رب و زعفران را هم می ریزیم و مخلوط

 

می کنیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8148131842/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B1%DB%B8.jpg

 

وقتی اب گوجه ها کشیده شد سیب زمینی ها را

 

هم اضافه کرده و زیر آن را خاموش می کنیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8148133050/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B2%DB%B1.jpg

 

اگر می خواهید برنج را آبکشی کنید وقتی خواستید آن را دم

 

کنید از مواد لابه لای برنج بریزید و دم کنید.

 

اگر می خواهید کته کنید وقتی تقریبا آب برنج در حال تمام

 

شدن بود مواد گوشت و سیب زمینی را داخل آن ریخته و

 

آرام مخلوط کرده و بعد دم می کنیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8148130034/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B4.jpg

 

اگر نخواستید از گوشت استفاده کنید می توانید مخلوط گوجه

 

و رب و ادویه جات را از ابتدا به برنج اضافه کنید ولی حواستان

 

باشد آب برنج باید کمی کمتر از همیشه باشد تا له نشود.

 

سیب زمینی را هم در پایان اضافه کرده و دم می کنیم.

 

نوش جان

[ دوشنبه 5 آبان 1393 ] [ 00:45 ] [ الهام ]