استامبولی
+ نوشته شده در دوشنبه پنجم آبان ۱۳۹۳ ساعت 16:37 شماره پست: 34
یکی از غذاهای خوشمزه و راحت سنتی ماست. فکر نمی کنم
کسی باشه که این غذا را دوست نداشته باشه . ما که خیلی
دوست داریم.
مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
گوجه 3 تا 4 عدد
رب 1 قاشق
زردچوبه ، ادویه، نمک، فلفل، زعفران
طرز تهیه:
به 2 صورت می توانید این غذا را درست کنید. هم با گوشت و
هم بدون گوشت. هم کته و هم آبکشی شده.
ولی با گوشت و کته خوشمزه تره.
برنج را 2 ساعت قبل با نمک خیس می کنیم.
پیاز را در ماهیتابه تفت می دهیم و گوشت را اضافه می کنیم.
سیب زمینی ها را هم مکعبی خرد می کنیم و کمی سرخ
می کنیم.
زردچوبه، ادویه، فلفل،نمک را به گوشت می زنیم .
گوجه ها را رنده می کنیم ( بدون پوست ) و به مواد گوشتی
اضافه می کنیم . رب و زعفران را هم می ریزیم و مخلوط
می کنیم.
وقتی اب گوجه ها کشیده شد سیب زمینی ها را
هم اضافه کرده و زیر آن را خاموش می کنیم.
اگر می خواهید برنج را آبکشی کنید وقتی خواستید آن را دم
کنید از مواد لابه لای برنج بریزید و دم کنید.
اگر می خواهید کته کنید وقتی تقریبا آب برنج در حال تمام
شدن بود مواد گوشت و سیب زمینی را داخل آن ریخته و
آرام مخلوط کرده و بعد دم می کنیم.
اگر نخواستید از گوشت استفاده کنید می توانید مخلوط گوجه
و رب و ادویه جات را از ابتدا به برنج اضافه کنید ولی حواستان
باشد آب برنج باید کمی کمتر از همیشه باشد تا له نشود.
سیب زمینی را هم در پایان اضافه کرده و دم می کنیم.
نوش جان