دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

پای سوسیس بندری

پای سوسیس بندری
+ نوشته شده در پنجشنبه هشتم آبان ۱۳۹۳ ساعت 10:34 شماره پست: 35

 

http://s5.picofile.com/file/8148559368/1415389740452.jpg

 

سلام.

 

می خواستم شام بندری درست کنم اما وقتی رفتم نون

 

بگیرم دیدم خیلی شلوغه. پس یکدفعه فکری به سرم زد و فقط

 

 1 دونه خمیر گرفتم و این غذا را درست کردم. ادعا ابتکاری

 

بودنش رو ندارم فقط یه شکل جدیده. این غذا را داغ داغ برای

 

شما گذاشتم. امتحان کنید .خوشمزه می شه.

 

 

 البته اسمش دیگه ابتکار خودمه !!!!!!


  



پای سوسیس بندری

 

http://s5.picofile.com/file/8148559368/1415389740452.jpg

 

مواد لازم:

 

خمیر نان بربری ( یا خمیر مخصوص)       1 عدد

 

سوسیس کوکتل                               300 گرم

 

پیاز درشت                                       1 عدد

 

قارچ                                               200 گرم

 

رب                                                2 قاشق

 

آبلیمو                                            1 قاشق

 

تخم مرغ                                        1 عدد

 

پنیر پیتزا                                        کمی

 

نمک، زردچوبه، فلفل، زعفران

 

طرز تهیه:

 

پیاز ها را خلالی خرد می کنیم و تفت می دهیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8148615818/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B4.jpg

 

کوکتل ها را خرد می کنیم. معمولا به صورت اریب برش میزنن.

 

 کوکتل ها را با پیاز تفت می دهیم.

 

 قارچ های خرد کرده را هم به مواد اضافه می کنیم و آبلیمو

 

 را هم به قارچ ها می زنیم.

 

حالا می ریم سراغ درست کردن سس غذا. رب ، زرد چوبه

 

فلفل ،نمک را با 1 لیوان آب مخلوط کرده و خوب هم می زنیم

 

وبه مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا سس به خورد مواد برود

 

و آب آن کشیده شود تا خمیر را خراب نکند.

 

http://s5.picofile.com/file/8148559434/1415385428240.jpg

 

نیمی از خمیر( اگر زمان و حوصله دارید خمیر مخصوص خیلی

 

بهتراست من چون وقت خمیر درست کردن نداشتم از خمیر

 

 بربری استفاده کردم .)را با وردنه باز می کنیم. و ته ظرف

 

مورد نظر راچرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم.

 

خمیر را روی آن پهن می کنیم. مواد را روی خمیر می ریزیم

 

و روی آن پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه شده می ریزیم .

 

http://s5.picofile.com/file/8148559642/1415385687128.jpg

 

بقیه خمیر را هم با وردنه باز می کنیم  و روی تارت می گذاریم.

 

و اضافه هر دو خمیر را می بریم . لبه خمیر را روی هم جمع 

 

می کنیم می توانیم لبه آن را مدل دهیم.

 

تخم مرغ را در ظرفی شکسته و همراه زعفران آب کرده خوب

 

هم می زنیم و با قلمو روی خمیر می مالیم.

 

در فر که با حرارت 190 درجه از قبل روشن کرده ایم می گذاریم

 

تا بپزد. حدو 45 دقیقه طول می کشد. سپس گریل را روشن

 

می کنیم تا روی آن هم برشته شود. خمیر کاملا مثل نان

 

پف می کند و به نظر دخترم مریم که از نان اصلی هم

 

خوشمزه تر می شود. مریم ما عاشق خمیر است .

 

http://s5.picofile.com/file/8148559284/1415389886369.jpg

 

امیدوارم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

نوش جان

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد