دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

چلو گوشت

چلو گوشت

+ نوشته شده در دوشنبه دوازدهم آبان ۱۳۹۳ ساعت 14:53 شماره پست: 36



http://s5.picofile.com/file/8149401084/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B0%DB%B0.jpg


چلو گوشت غذای خوشمزه و مقویه. مخصوصا


وقتی به عنوان نذری و به میزان زیاد پخت


می شود که دیگه ....


  


چلو گوشت


http://s5.picofile.com/file/8149401084/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B0%DB%B0.jpg


مواد لازم :


گوشت ماهیچه یا ران             300 گرم


پیاز                                    1 عدد


رب                                     2 قاشق


زعفران آب کرده                      1 قاشق


عصاره گوشت و سیر               هرکدام 1 بسته


زردچوبه، ادویه، فلفل


طرز تهیه:


پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به پیاز


اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، در قابلمه آب


ریخته و می گذاریم بپزد.


بعد از اینکه گوشت پخت زردچوبه و ادویه، فلفل،


عصاره گوشت و سیر را به آن اضافه می کنیم.


رب را می توانیم هم جدا کمی تفت دهیم تا


خوشرنگ تر شود هم می توانیم مستقیم به آب


گوشت اضافه می کنیم. زعفران هم می زنیم.



http://s5.picofile.com/file/8149401250/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B0%DB%B8.jpg


وقتی آب گوشت اندازه شد غذا حاضر است.


برنج را هم یا به صورت آبکش یا به صورت کته دم


می کنیم. و با هم میل می کنیم.


نوش جان و التماس دعا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد