دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

چیز کیک شیر عسلی

چیز کیک شیر عسلی

+ نوشته شده در شنبه هفدهم آبان ۱۳۹۳ ساعت 7:50 شماره پست: 38



http://s5.picofile.com/file/8150313076/%DA%86%DB%8C%D8%B2_%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%B9%D8%B3%D9%84%DB%8C.jpg

امروز با یک چیز کیک خوشمزه در خدمت شما هستم. این

چیز کیک احتیاج به پخت ندارد و راحت درست می شود.

  

چیز کیک شیر عسلی



http://s5.picofile.com/file/8150313076/%DA%86%DB%8C%D8%B2_%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%B9%D8%B3%D9%84%DB%8C.jpg


مواد لازم:


بیسکوئیت ساقه طلایی                1 بسته


موز                                         1 عدد


شیر عسل غلیظ (والفجر)             2 سوم قوطی


پنیر خامه ای                             200 گرم


پودر ژلاتین                                1 قاشق مربا خوری


آب جوش                                  2 قاشق غاخوری


شکلات یا مارمالاد                       برای تزئین


طرز تهیه:


بیسکوئیت ساقه طلایی را به همراه موز در غذا ساز ریخته و


خوب مخلوط می کنیم تا به بچسبد. سپس ته قالب مورد نظر


پهن می کنیم  و یک ربع در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد


و سفت شود.


در ظرف دیگری شیر عسل را با پنیر خامه ای یا ماسکارپونه مخلوط


می کنیم. ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب کتری


می گذاریم تا شفاف شود. بعد می گذاریم تا کمی سرد شود.


بعد به مخلوط شیرعسل و پنیر اضافه می کنیم. مایه را روی خمیر


بیسکوئیت می ریزیم.


با استفاده از کمی شکلات آب شده یا مارمالاد با هر طعمی آن را


تزئین می کنیم. کمی از آن را روی مایه چیز کیک ریخته و به صورت


دورانی ارام هم می زنیم تا حالت ابر و بادی بگیرد.


سپس در یخچال به مدت 3 تا4 ساعت می گذاریم تا خودش را بگیرد


و بعد دیگر حاضر است.


دستور تهیه این چیز کیک خوشمزه را از وبلاگ یک میز با چند آشپز


یاد گرفته ام. امتحان کنید پشیمان نمی شوید . بسیار خوشمزه


است.


نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد