دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

کیک شیر با روکش گاناش

کیک شیر با روکش گاناش
+ نوشته شده در یکشنبه هجدهم آبان ۱۳۹۳ ساعت 8:4 شماره پست: 39


http://s5.picofile.com/file/8150502076/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B3.jpg


این کیک را دیروز برای تولد دخترم درست کردم. بافت خوب و نرمی


دارد و برای کیک تولد بسیار مناسب است. 

تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید


   

کیک شیر با روکش گاناش


http://s5.picofile.com/file/8150502076/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B3.jpg


مواد لازم:


آرد                                    2 پیمانه


تخم مرغ                              4 عدد


شیر                                   یک سوم پیمانه


روغن مایع                           یک پیمانه


شکر                                  1 پیمانه


بیکینگ پودر                        1 قاش مرباخوری


وانیل شکری                         نصف قاشق چای خوری


پودر کاکائو                     2 قاشق


مواد لازم برای گاناش:


خامه                          200 گرم


شکلات تخته ای            200 گرم


طرز تهیه:


تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و شکر را هم به آن اضافه


می کنیم و خوب با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.


روغن و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم. کاکائو را هم می ریزیم


سپس آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و به مایه اضافه می کنیم


و هم می زنیم و درقالب که ته آن کاغذ روغنی انداخته ایم


می ریزیم. اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید ظرف را چرب کنید


و آردپاشی کنید.



http://s5.picofile.com/file/8150501818/20141105_234751.jpg


کیک را در فر که قبلا روشن کرده ایم با درجه 180 به مدت


45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.


http://s5.picofile.com/file/8150501918/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B0%DB%B3.jpg


من 2 تا از این کیک درست کردم یکی کاکائویی و دیگری وانیلی.


یکی از آنها را کمی برش دادم طوری که وقتی کنار هم قرار


می گیرند شکل دو تا قلب بهم چسبیده را نشان دهد.


سپس روکش گاناش را درست کرده و روی کیک ریختم و با


شکلات سفید آب شده تزیین کردم.


طرز تهیه گاناش:


خامه را روی بخار کتری می گذاریم تا گرم شود ولی نباید بجوشد


وقتی داغ شد شکلات را به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخل


خامه می ریزیم و آرام هم می زنیم تا وقتی که شکلات ها آب


شود و با خامه مخلوط و یک دست شودسپس از روی حرارت بر


می داریم. وقتی کیک خنک شده بود روی آن می ریزیم وکیک


را تزیین می کنیم. حواستان باشد که شکلات زود سرد و سفت


می شود. اگر این اتفاق افتاد دوباره روی بخار کتری آن را گرم


کنید. شکلات سفید را هم به همین روش آب می کنیم و برای


تزیین استفاده می کنیم. این روکش خوشمزه را ازوبلاگ دنیای


لذت بخش آشپزی و خانم ریتا بانو  یاد گرفته ام و از ریتا بانو عزیز


خیلی ممنونم.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد