دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

سالاد الویه

سالاد الویه رژیمی

+ نوشته شده در پنجشنبه بیست و دوم آبان ۱۳۹۳ ساعت 22:41 شماره پست: 40



http://s5.picofile.com/file/8151079784/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B4.jpg


مطمئنا بیشتر شما دوستان این غذای خوشمزه و کمی پرکالری


را بلدید. من بیشتر از تمام غذاها سالاد الویه را دوست دارم.


غذایی راحت و خوشمزه. اینم مدل رژیمیش.




 

 


سالاد الویه رژیمی



http://s5.picofile.com/file/8151079784/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B4.jpg


مواد لازم :


سیب زمینی متوسط                       2 عدد


تخم مرغ                                      4 عدد


خیار شور                                     200 گرم


هویج                                           1 عدد


نخود فرنگی                                   نصف پیمانه


ذرت                                             نصف پیمانه


مرغ                                             نصف سینه


ماست کم چرب                              2 تا 3 قاشق


سس بدون چربی کاله                      4 تا 5 قاشق


آبلیمو                                           1 قاشق


زردچوبه، ادویه، سیر یا پودر سیر


عصاره مرغ، فلفل،


طرز تهیه:


مرغ را با پیاز و زردچوبه ، ادویه، پودرسیر، عصاره مرغ و فلفل


می گذاریم بپزد.


سیب زمینی ها را هم آبپز می کنیم. برای جلوگیری از ترک خوردن


پوست سیب زمینی 1 قاشق روغن در آب آن بریزید.


تخم مرغ ها را آبپز میکنیم.


http://s5.picofile.com/file/8151079400/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B2.jpg


سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را پوست کنده و در ظرفی رنده


می کنیم.بعضی سیب زمینی را می کوبند یا در غذاساز می ریزند


فرقی نمی کنه. ولی من رنده را ترجیح می دهم.


هویج را رنده کرده و خیارشور را هم به مکعب های ریز خرد


می کنیم و همراه نخودفرنگی پخته و ذرت پخته به مواد اضافه


می کنیم.


مرغ ها را هم خورد می کنیم نه ریش ریش تا ظاهر بهتری پیدا کند.


و به سالاد می افزاییم. اگر از آب مرغ مانده است 1 تا 2 قاشق در


سالاد بریزید. آبلیمو را هم می ریزیم و در انتها ماست و سس را


اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.


در ظرف مورد نظر ریخته و روی سالاد را با سس روکش می کنیم


و آن را تزیین می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.


من که عاشق این غذا هستم مخصوصا با هویج بیشترو سالاد


کاهو.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد