دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

ماهی سوخاری

ماهی سوخاری
+ نوشته شده در پنجشنبه سیزدهم آذر ۱۳۹۳ ساعت 14:0 شماره پست: 46

 

http://s4.picofile.com/file/8162535092/1420937230964.jpg

 

من عاشق ماهی ام. این روش درست کردن ماهی بسیار

 

خوشمزه است. امتحان کنید پشیمون نمی شوید.

 

 

 


  

 

مواد لازم:

 

فیله ماهی ( شیر، تیلا پیلا ،...)           3 تا 4 تکه

 

شیر                                            1 لیوان

 

زعفران آب کرده                              2 قاشق

 

پودر سیر یا سیر رنده شده                1 بسته یا 2 حبه

 

آبلیمو                                          1 فنجان

 

پیاز                                             1 تا 2 عدد

 

آردسوخاری ساده، فلفلی، کرانچی      با هم 1 پیمانه

 

تخم مرغ                                      2 عدد

 

نمک                                           به مقدار لازم

 

کنجد                                          2 تا 3 قاشق

 

طرز تهیه:

 

من از ماهی شیر استفاده کردم. اما شما می توانید از هر

 

ماهی بدون تیغی استفاده کنید. معمولا ماهی های جنوب

 

راحت فیله می شوند  و تیغ ندارند.

 

ماهی ها را 2 تا 3 ساعت در شیر که به آن کمی نمک و فلفل

 

زده اید قرار دهید تا طعم و بوی بد ماهی از بین برود و تازه شود.

 

 

سپس ماهی ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر سیر یا سیر رنده

 

شده و زعفران، نمک (من چون پودر سیر ریختم دیگه نمک نزدم)

 

می مالیم. سپس روی آنها پیاز خرد شده و آبلیمو می زنیم و

 

می گذاریم چند ساعت در مواد بماند تا مزه ها به خورد ماهی

 

بروند.

 

تخم مرغ ها در ظرفی شکسته و خوب هم می زنیم.

 

آردهای سوخاری را با هم مخلوط کرده و در ظرف پهنی می ریزیم.

 

ماهی ها در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاری می غلطانیم

 

و روی آن کنجد می پاشیم.

 

در این مرحله در روغن سرخ می کنیم. من معمولا روغن کم

 

می ریزم و زیر آن را کم میکنم و در ظرف را میگذارم تا هم

 

سرخ شود هم روغن کم مصرف شود.شاید بیشتر طول بکشه

 

اما خوشمزه تره.

 

http://s4.picofile.com/file/8162535100/1420937358107.jpg

 

ماهی ها را در ظرف چیده و با لیمو و گوجه و خیار شور و

 

سیب زمینی و هر چی که دوست دارید تزئین کنید. می توانید

 

کنار ماهی گردو بخورید تا سردیتان نکند.

 

http://s5.picofile.com/file/8154138334/DSC_%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B0.jpg

 

نوش جان

نظرات 1 + ارسال نظر
بانوی ِ .. جمعه 6 آذر 1394 ساعت 10:45

مرسی عزیزم
به نظرت می شه این ماهی ها رو بعد از اینکه مواد سوخاری رو روش ریختیم به جای سرخ کردن بزاریم تو فر ؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد