X
تبلیغات
رایتل

ژله انار شب یلدا

ژله انار شب یلدا
+ نوشته شده در چهارشنبه بیست و ششم آذر ۱۳۹۳ ساعت 11:12 شماره پست: 51

 

http://s4.picofile.com/file/8162534492/1420907261992.jpg

 

سلام دوستان عزیز. کم کم به شب یلدا نزدیک می شویم.

 

می توانید این ژله خوشگل و خوشمزه را برای این شب درست

 

کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

 



   مواد لازم:

 

ژله انار               1 بسته

 

ژله آلوورا             1 بسته

 

آب جوش            2 لیوان

 

انار                    نصف 1 عدد

 

شیر                  1 لیوان

 

طرز تهیه:

 

ابتدا قالب را خیس کرده و حدود 10 دقیقه در فریزر می گذاریم

 

تا بعدا ژله از قالب راحت تر در بیاید.

 

ژله انار را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار آب کتری

 

می گذاریم تا کاملا حل شود. سپس آن را 2 قسمت می کنیم.

 

یک قسمت به اندازه یک سوم ژله و قسمت دیگر دو سوم باشد.

 

انار را دون کرده و داخل قالب می ریزیم یک سوم ژله را روی

 

انارها می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

 

قسمت دوم ژله را می گذاریم کاملا خنک شود. شیر را هم از

 

ابتدای درست کردن ژله بیرون یخچال می گذاریم تا هم دما

 

با محیط شود. دمای شیر با دمای ژله باید یکی شود وگرنه

 

شیر می برد. حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می کشد تا

 

با هم هم دما شوند. عجله نکنید.

 

نیمی از شیر را با قسمت دوم ژله انار مخلوط می کنیم و

 

در قالب می ریزیم و می گذاریم تا خودش را بگیرد.

 

ژله آلوورا را هم با آبجوش درست می کنیم و بعد از هم دما

 

شدن با شیر، با هم مخلوط می کنیم و لایه سوم را هم در قالب

 

می ریزیم.

 

وقتی ژله آماده شد ظرفی که قالب در آن جا شود را آب

 

می کنیم و می گذاریم جوش بیاید. قالب را تا نزدیک لبه ی

 

آن ( مواظب باشید آب داخل قالب نرود) داخل آب جوش فرو

 

می بریم فقط برای چند لحظه و سپس ژله را در ظرف مورد

 

نظر بر می گردانیم. اگر ظرف مورد نظر را با آب خیس کنید

 

می توانید ژله را در ظرف جابجا کنید.

 

حدود نیم ساعت دیگر در یخچال بگذارید و سپس نوش جان کنید.

[ چهارشنبه 26 آذر 1393 ] [ 15:19 ] [ الهام ]