دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

کاپ کیک هندوانه

کاپ کیک هندوانه

+ نوشته شده در پنجشنبه بیست و هفتم آذر ۱۳۹۳ ساعت 8:18 شماره پست: 52

 

http://s4.picofile.com/file/8162533400/1420901603221.jpg

 

یک کاپ کیک خوشرنگ و خوشمزه مخصوص شب یلدا.

 

مدل رژیمی آن را هم برای افرادی که دیابت دارند در ادامه

 

مطلب توضیح دادم.

 

 

 


   

مواد لازم:

 

آرد                       2 پیمانه

 

شکر                    دو سوم پیمانه

 

تخم مرغ               4 تا

 

روغن مایع             1 پیمانه

 

بکینگ پودر             2 قاشق چای خوری

 

وانیل                    یک هشتم قاشق چای خوری

 

نمک                    یک پنس

 

پودر ژله هندوانه      یک بسته

 

شیر یا آبمیوه        دو سوم پیمانه

 

شکلات چیپسی     کمی

 

برای دوستانی که مشکل دیابت دارند:

 

من میزان روغن آن را برای خودممون نصف کردم و از شکر رژیمی

 

ایزومالت استفاده کردم. که اندازه اش یک سوم میزان شکر داده

 

شده است. بسیار شیرین تر از شکر معمولی است اما کالری

 

آن نصف همان میزان شکر است و برای کسانی که دیابت دارند

 

مناسب است چون قند آن جذب نمی شود. در ضمن مثل دیگر

 

قند های رژیمی تلخ نیست.

 

طرز تهیه:

 

آرد و بکینگ پودر ، وانیل، نمک و پودر ژله را با هم مخلوط

 

می کنیم و کنار می گذاریم

 

http://s5.picofile.com/file/8157735184/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B2%DB%B6.jpg

 

تخم مرغها و شکر را در ظرف دیگری ریخته وحدود 5 دقیقه با

 

همزن می زنیم. سپس روغن مایع را کم کم داخل مایه ریخته

 

و هم می زنیم. بعد شیر یا آبمیوه را هم کم کم می ریزیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8157737200/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B3%DB%B1.jpg

 

آرد را کم کم به مایه اضافه کرده و خیلی کم و با دور آرام هم

 

می زنیم تا فقط مخلوط شود.

 

اگر دوست دارید پررنگ تر شود می توانید از رنگ غذا استفاده

 

کنید. شکلات چیپسی را هم داخل مواد می ریزیم.

 

مواد را در قالب های کوچک می ریزیم. من از قالب مافین

 

استفاده کردم. این مواد حدود 16 کاپ کیک به ما می دهد.

 

حدود دو سوم قالب را پر کنید. البته می توانید از کاغذهای

 

کپسولی هم استفاده کنیدو ته قالبها پهن کنید. و مایه را داخل

 

آنها بریزید که درآوردن کیک را از قالب راحت می کند.

 

اگر قالب مافین نداشتید می توانید از قالب کیک یزدی استفاده

 

کنید.

 

سپس در فر با درجه حرارت 190 به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار

 

می دهیم و تا قبل از 30 دقیقه اصلا در فر را باز نکنید چون

 

پف کیک می خوابد. بعد از این مدت با فرو کردن خلال دندان

 

در کیک ، پخته شدن کیک را امتحان می کنیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8157739400/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B3%DB%B8.jpg

 

http://s5.picofile.com/file/8157741476/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B0.jpg

 

 

بعد از خنک شدن کیک می توانید روی آن را با خامه تزیین کنید.

 

http://s5.picofile.com/file/8157767642/DSC_%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B8.jpg

 

 

من این کاپ کیک خوشمزه را از وبلاگ لذت آشپزی هانی شف

 

عزیز یاد گرفتم.

 

 پیشاپیش شب یلدا را به همه دوستان تبریک می گویم و 

 

امیدوارم احساس خوشبختی در دل شما به بلندای شب یلدا

 

باشد و و هیچ وقت تمام نشود.

 

نوش جان

نظرات 1 + ارسال نظر
مهریماه پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 ساعت 22:11 http://miriyam333.persianblog.ir

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد