دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

پیتزا گل صد پر

پیتزا گل صد پر

+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم دی ۱۳۹۳ ساعت 17:38 شماره پست: 55

 

http://s5.picofile.com/file/8160860968/1420283944413.jpg

 

این پیتزا بسیار خوشمزه و خوشگل است و بسیار شیک و

 

مناسب سفره های مهمانی. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

 


   

خمیر این پیتزا همان خمیر مخصوصه که قبلا درست کردنش را

 

آموزش دادم.

 

مواد لازم برای 1 عدد پیتزا:

 

هات داگ                     1 تا 2 عدد

 

ژامبون                        2 تا 3 ورق

 

گوشت چرخ کرده           100 گرم

 

پیاز کوچک                    1 عدد

 

قارچ                           100 گرم

 

پنیر پیتزا                      100 گرم

 

سس کچاپ                 1 قاشق

 

آبلیمو                         1 قاشق

 

زرده تخم مرغ                1 عدد

 

زعفران آب کرده             1 قاشق

 

زرد چوبه، ادویه، فلفل

 

پودر سیر، سماق، آویشن

 

طرز تهیه:

 

هات داگ را از درازا 2 قسمت می کنیم و کمی تفت می دهیم.

 

در دستور اصلی آن هات داگ خام بود ولی بنظر من اصلا خوشمزه

 

نشد ولی سرخ کردش خیلی خوب بود.

 

خمیر را با وردنه به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر به صورت گرد باز

 

می کنیم هات داگ ها را دور خمیر به صورت گرد می چینیم و 

 

لبه ی خمیر را روی آن بر می گردانیم .

 

http://www.piazche.com/wp-content/uploads/506348_wQFFSx4Z.jpg

 

من فراموش کردم از این مرحله عکس بگیرم . تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنیداین عکس از

 

وبلاگ دکتر آشپز ( تکتم خانم هنرمند) است که البته  دستور پخت

 

 این پیتزا را هم از ایشون یاد گرفتم. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

بعد از این مرحله به فاصله 2 سانت هات داگ را برش می زنیم

 

و به سمت بالا می چرخانیم طوری که سوسیس ها به رو

 

قرار بگیرند.

 

 

این عکس هم از وبلاگ دکتر آشپز است.تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

روی دور خمیر و هات داگ ها از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران

 

می مالیم تا خوشرنگ شود.

 

پیاز را نگینی خورد کرده و تفت می دهیم. گوشت را اضافه کرده

 

و خوب تفت می دهیم و تمام ادویه ها بجز نمک و آبلیمو را به

 

گوشت می زنیم.قارچ خورد کرده را هم اضافه کرده و سپس نمک

 

و آبلیمو را هم زده و با حرارت زیاد سرخ می کنیم تا قارچ کمتر

 

آب بیندازد و وقتی آب آن کاملا کشیده شد زیرش را خاموش

 

می کنیم.

 

وسط خمیر کمی پنیر می پاشیم و روی آن 2 یا 3 ورق ژامبون

 

می چینیم

 

http://s5.picofile.com/file/8160861250/1420362650477.jpg

 

 روی آن مایه گوشت را می ریزیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8160861184/1420362224917.jpg

 

روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم

 

http://s5.picofile.com/file/8160861100/1420362057291.jpg

 

و در فر با درجه 200 به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم.

 

http://s5.picofile.com/file/8160861050/1420361577910.jpg

 

سپس نوش جان کنید.

 

با تشکر فراوان از تکتم خانم دکتر آشپز عزیز. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

http://s5.picofile.com/file/8160861084/1420361745973.jpg

نظرات 1 + ارسال نظر
مهریماه پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 ساعت 22:06 http://miriyam333.persianblog.ir

دستت درد نکنه
پیتزا واقعا خوشمزه ست البته اگر سوسیس و کالباسش رو خودمون درست کنیم
و دیگه اینکه پیتزا فقط پپرونی

کالباس و سوسیس تا حالا درست نکردم ولی با پپرونی صد در صد موافقم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد