پیتزا گل صد پر
+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم دی ۱۳۹۳ ساعت 17:38 شماره پست: 55
این پیتزا بسیار خوشمزه و خوشگل است و بسیار شیک و
خمیر این پیتزا همان خمیر مخصوصه که قبلا درست کردنش را
آموزش دادم.
مواد لازم برای 1 عدد پیتزا:
هات داگ 1 تا 2 عدد
ژامبون 2 تا 3 ورق
گوشت چرخ کرده 100 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
قارچ 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
سس کچاپ 1 قاشق
آبلیمو 1 قاشق
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران آب کرده 1 قاشق
زرد چوبه، ادویه، فلفل
پودر سیر، سماق، آویشن
طرز تهیه:
هات داگ را از درازا 2 قسمت می کنیم و کمی تفت می دهیم.
در دستور اصلی آن هات داگ خام بود ولی بنظر من اصلا خوشمزه
نشد ولی سرخ کردش خیلی خوب بود.
خمیر را با وردنه به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر به صورت گرد باز
می کنیم هات داگ ها را دور خمیر به صورت گرد می چینیم و
لبه ی خمیر را روی آن بر می گردانیم .
من فراموش کردم از این مرحله عکس بگیرم . این عکس از
وبلاگ دکتر آشپز ( تکتم خانم هنرمند) است که البته دستور پخت
این پیتزا را هم از ایشون یاد گرفتم.
بعد از این مرحله به فاصله 2 سانت هات داگ را برش می زنیم
و به سمت بالا می چرخانیم طوری که سوسیس ها به رو
قرار بگیرند.
این عکس هم از وبلاگ دکتر آشپز است.
روی دور خمیر و هات داگ ها از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران
می مالیم تا خوشرنگ شود.
پیاز را نگینی خورد کرده و تفت می دهیم. گوشت را اضافه کرده
و خوب تفت می دهیم و تمام ادویه ها بجز نمک و آبلیمو را به
گوشت می زنیم.قارچ خورد کرده را هم اضافه کرده و سپس نمک
و آبلیمو را هم زده و با حرارت زیاد سرخ می کنیم تا قارچ کمتر
آب بیندازد و وقتی آب آن کاملا کشیده شد زیرش را خاموش
می کنیم.
وسط خمیر کمی پنیر می پاشیم و روی آن 2 یا 3 ورق ژامبون
می چینیم
روی آن مایه گوشت را می ریزیم.
روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم
و در فر با درجه 200 به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم.
سپس نوش جان کنید.
با تشکر فراوان از تکتم خانم دکتر آشپز عزیز.
دستت درد نکنه
پیتزا واقعا خوشمزه ست البته اگر سوسیس و کالباسش رو خودمون درست کنیم
و دیگه اینکه پیتزا فقط پپرونی
کالباس و سوسیس تا حالا درست نکردم ولی با پپرونی صد در صد موافقم.