X
تبلیغات
رایتل

پیتزا گل صد پر

پیتزا گل صد پر

+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم دی ۱۳۹۳ ساعت 17:38 شماره پست: 55

 

http://s5.picofile.com/file/8160860968/1420283944413.jpg

 

این پیتزا بسیار خوشمزه و خوشگل است و بسیار شیک و

 

مناسب سفره های مهمانی. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

 


   

خمیر این پیتزا همان خمیر مخصوصه که قبلا درست کردنش را

 

آموزش دادم.

 

مواد لازم برای 1 عدد پیتزا:

 

هات داگ                     1 تا 2 عدد

 

ژامبون                        2 تا 3 ورق

 

گوشت چرخ کرده           100 گرم

 

پیاز کوچک                    1 عدد

 

قارچ                           100 گرم

 

پنیر پیتزا                      100 گرم

 

سس کچاپ                 1 قاشق

 

آبلیمو                         1 قاشق

 

زرده تخم مرغ                1 عدد

 

زعفران آب کرده             1 قاشق

 

زرد چوبه، ادویه، فلفل

 

پودر سیر، سماق، آویشن

 

طرز تهیه:

 

هات داگ را از درازا 2 قسمت می کنیم و کمی تفت می دهیم.

 

در دستور اصلی آن هات داگ خام بود ولی بنظر من اصلا خوشمزه

 

نشد ولی سرخ کردش خیلی خوب بود.

 

خمیر را با وردنه به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر به صورت گرد باز

 

می کنیم هات داگ ها را دور خمیر به صورت گرد می چینیم و 

 

لبه ی خمیر را روی آن بر می گردانیم .

 

http://www.piazche.com/wp-content/uploads/506348_wQFFSx4Z.jpg

 

من فراموش کردم از این مرحله عکس بگیرم . تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنیداین عکس از

 

وبلاگ دکتر آشپز ( تکتم خانم هنرمند) است که البته  دستور پخت

 

 این پیتزا را هم از ایشون یاد گرفتم. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

بعد از این مرحله به فاصله 2 سانت هات داگ را برش می زنیم

 

و به سمت بالا می چرخانیم طوری که سوسیس ها به رو

 

قرار بگیرند.

 

 

این عکس هم از وبلاگ دکتر آشپز است.تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

روی دور خمیر و هات داگ ها از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران

 

می مالیم تا خوشرنگ شود.

 

پیاز را نگینی خورد کرده و تفت می دهیم. گوشت را اضافه کرده

 

و خوب تفت می دهیم و تمام ادویه ها بجز نمک و آبلیمو را به

 

گوشت می زنیم.قارچ خورد کرده را هم اضافه کرده و سپس نمک

 

و آبلیمو را هم زده و با حرارت زیاد سرخ می کنیم تا قارچ کمتر

 

آب بیندازد و وقتی آب آن کاملا کشیده شد زیرش را خاموش

 

می کنیم.

 

وسط خمیر کمی پنیر می پاشیم و روی آن 2 یا 3 ورق ژامبون

 

می چینیم

 

http://s5.picofile.com/file/8160861250/1420362650477.jpg

 

 روی آن مایه گوشت را می ریزیم.

 

http://s5.picofile.com/file/8160861184/1420362224917.jpg

 

روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم

 

http://s5.picofile.com/file/8160861100/1420362057291.jpg

 

و در فر با درجه 200 به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم.

 

http://s5.picofile.com/file/8160861050/1420361577910.jpg

 

سپس نوش جان کنید.

 

با تشکر فراوان از تکتم خانم دکتر آشپز عزیز. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 

http://s5.picofile.com/file/8160861084/1420361745973.jpg

[ سه‌شنبه 16 دی 1393 ] [ 15:34 ] [ الهام ]