X
تبلیغات
رایتل

موس کیک با ژله موزاییکی

موس کیک با ژله موزاییکی

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و دوم دی ۱۳۹۳ ساعت 10:5 شماره پست: 56

 

http://s4.picofile.com/file/8162533034/1420365398261.jpg

 

سلام به دوستان عزیز. امروز با یک دسر بسیار خوشمزه همراه

 

شما هستیم. خیلی راحت و جدید و خوشمزه است. هم می توانیم

 

بدون فر آن را درست کنیم هم با فر. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

هردو روش آن را آموزش داده ام. تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری پنجم www.pichak.net کلیک کنید

 


   

مواد لازم:

 

کیک زیرین این موس را به دو حالت می توانید درست کنید

 

روش بدون فر:

 

بیسکوییت ساقه طلایی                       1/5 بسته

 

کره                                                100 گرم

 

و روش دوم با فر:

 

کیک اسفنجی                                   1 عدد

 

مواد لازم برای رویه موس:

 

پودر ژله آناناس                      2 بسته

 

آب جوش                           یک چهارم لیوان

 

وانیل شکری                       1 قاشق چای خوری

 

شکر                                 100 گرم

 

پنیر خامه ای                        400 گرم

 

خامه                                  200 گرم

 

شیر                                   1 لیوان

 

پودر ژلاتین                            1 تا 2 قاشق

 

مواد لازم برای ژله موزاییکی:

 

ژله در چند رنگ                      3 تا 4 عدد

 

آب جوش                             1 پیمانه برای هر ژله

 

طرز تهیه:

 

هر کدام از ژله های رنگی را با یک لیوان آب جوش مخلوط

 

می کنیم و در ظرف ریخته و می گذاریم خودش را بگیرد. از

 

آب سرد استفاده نمی کنیم تا ژله سفت باشد و تکه نشود.

 

http://s4.picofile.com/file/8162538626/1421001770203.jpg

 

پس از اینکه ژله ها سفت شدند آنها را به مربع هایی 2در 2 یا

 

3 در 3 تقسیم می کنیم. و همه را باهم مخلوط می کنیم

 

http://s4.picofile.com/file/8162538476/1420989303138.jpg

 

روش اول درست کردن لایه زیرین که بدون فر است با بیسکوییت

 

ساقه طلایی است. بیسکوئیت ها و کره را در خرد کن ریخته و

 

کاملا پودر و مخلوط می کنیم. و کف قالبی که می خواهیم دسر

 

را در ان درست کنیم پهن می کنیم. اگر از قالبهایی که کمربندی

 

هستند استفاده کنید در موقع بر گرداندن دسر بسیار راحت تر

 

خواهید بود.

 

در روش دوم هم که یک کیک اسفنجی در فر درست می کنیم.

 

بعد از خنک شدن یه لایه بسیار نازک از روی کیک بر می داریم.

 

در قالب کمربندی می گذاریم و بقیه مراحل را انجام می دهیم.

 

در ظرف دیگری شیر ، خامه، پنیر خامه ای، وانیل، را با هم در

 

غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم.

 

در اینجا لازمه که نکته ای را بگویم. ممکن است شما هم

 

نخواهید دسرتان پر کالری باشد. من برای خودمان خامه را

 

حذف کردم و به جای آن از 1 تا 1/5 لیوان شیر استفاده کردم

 

و برای جلوگیری از شل شدن مواد از ژلاتین استفاده کردم.

 

اگر از خامه استفاده کردید احتیاجی به ژلاتین نیست.

 

همزمان با مخلوط کردن مواد، 2 قاشق ژلاتین را با 4 قاشق آب

 

سرد مخلوط کرده و بعد روی بخار کتری حرارت می دهیم تا

 

شفاف شود و به مواد اضافه می کنیم.

 

فقط بعد از این کار چون ژلاتین دارد زودتر خودش را می گیرد و

 

باید سریعتر کار کنید.

 

هر کدام از دو تا ژله آناناس را با یک چهارم لیوان آب جوش

 

مخلوط کرده و روی حرارت کتری می گذاریم تا شفاف شود و

 

بعد که خنک شد به مواد موس اضافه می کنیم.

 

ژله های رنگی را روی کیک می ریزیم. مواد موس باید کاملا خنک

 

شده باشد ولی سفت نشده باشد. اگر سفت شده بود می توانید

 

روی حرارت کتری دوباره آن را آب کرده و بعد از خنک شدن روی

 

کیک و ژله ها می ریزیم. اگر مواد داغ باشد ژله ها را آب می کند.

 

http://s4.picofile.com/file/8162538534/1421001667102.jpg

 

دسر را در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

 

من برای تزیین روی موس از شکلات آب شده استفاده کردم.

 

شکلات را به روش بن ماری روی حرارت کتری آب کردم و 2 تا 3

 

قاشق شیر ( یا کمی خامه) به شکلات اضافه  و خوب مخلوط

 

کردم و با قیف های تزیین خامه روی یک کاغذ روغنی شکل هایی

 

را کشیدم و بعد از سفت شدن روی موس گذاشتم .

 

http://s4.picofile.com/file/8162538434/1420988808953.jpg

 

پس از اینکه دسر خوب سفت شد از قالب در می آوریم و در

 

ظرف مورد نظر می گذاریم .

 

http://s4.picofile.com/file/8162533034/1420365398261.jpg

 

 

من این دسر خوشمزه را از سایت سفره خونه یاد گرفتم. اما

 

یکمی تغیرش دادم. بنظرم این طوری هم خوشمزه و هم کم

 

کالری تر بود.

 

اینم  از نمای وسط موس بعد از ترکاندن آن.

 

http://s4.picofile.com/file/8162533076/1420365488972.jpg

 

نوش جان

[ دوشنبه 22 دی 1393 ] [ 15:36 ] [ الهام ]