X
تبلیغات
رایتل

بورک گوشت

بورک گوشت



http://s4.picofile.com/file/8162533426/1420901705811.jpg


سلام دوستان خوبم. بورک متعلق به کشور ترکیه


است.غذای بسیار خوشمزه ایست. امیدوارم درست


کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


 

 

مواد لازم:


خمیر بورک آماده            1 بسته


گوشت چرخ کرده           100 گرم


پیاز                             1 عدد


قارچ                            200 گرم


فلفل دلمه ای                1 عدد


تخم مرغ                       1 عدد


نمک، زردچوبه، ادویه        به میزان لازم


پودر سیر، فلفل               به میزان لازم


زعفران و کنجد


پنیر پیتزا                        دلخواه


طرز تهیه:


خمیر بورک به صورت بسته بندی و آماده در بازار وجود


دارد.درست کردن این خمیر کمی سخت است . 


البته بیشترباز کردن و نازک پهن کردن آن سخته. چون


باید خیلی نازک باشد مثل ورق کاغذ.


پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده


را به آن اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم.


قارچ و فلفل دلمه ای را هم اضافه می کنیم و حرارت


را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیندازند.


در پایان هم نمک ، زردچوبه، ادویه ، پودر سیر یا سیر


رنده شده و فلفل را با مواد گوشتی مخلوط می کنیم و


کنار می گذاریم.



http://s4.picofile.com/file/8162533526/1420902056745.jpg


اگر خمیر بورک شما به شکل مستطیل های بزرگ بود


آن را به مربع های کوچکتری تقسیم کنید.


خمیر را پهن کرده و کمی از مواد روی آن می ریزیم .


اگر دوست داشته باشید می توانید کمی هم پنیر


پیتزا روی مواد بریزید.



http://s4.picofile.com/file/8162533500/1420901981072.jpg


سپس خمیر را رول می کنیم و می پیچیم. خمیر ها را


در سینی فر می چینیم و روی آنها از مخلوط تخم مرغ


و زعفرانکه خوب با هم یکدست شده اند می مالیم و


روی آن هم کنجد می پاشیم.


http://s4.picofile.com/file/8162533484/1420901892962.jpg


سپس در فر با درجه 180 به مدت 20 دقیقه


می گذاریم تا بپزد و سپس گریل را روشن می کنیم


تا روی آن هم طلایی شود. سپس نوش جان


می کنیم.


http://s4.picofile.com/file/8162533442/1420901810083.jpg


http://s4.picofile.com/file/8162533426/1420901705811.jpg


نکته: به نظر من که این غذای راحت و خوشمزه با


سس تند خیلی خوشمزه تر می شه.



[ پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 ] [ 09:03 ] [ الهام ]