دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

بورک گوشت

بورک گوشت



http://s4.picofile.com/file/8162533426/1420901705811.jpg


سلام دوستان خوبم. بورک متعلق به کشور ترکیه


است.غذای بسیار خوشمزه ایست. امیدوارم درست


کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


 

 

مواد لازم:


خمیر بورک آماده            1 بسته


گوشت چرخ کرده           100 گرم


پیاز                             1 عدد


قارچ                            200 گرم


فلفل دلمه ای                1 عدد


تخم مرغ                       1 عدد


نمک، زردچوبه، ادویه        به میزان لازم


پودر سیر، فلفل               به میزان لازم


زعفران و کنجد


پنیر پیتزا                        دلخواه


طرز تهیه:


خمیر بورک به صورت بسته بندی و آماده در بازار وجود


دارد.درست کردن این خمیر کمی سخت است . 


البته بیشترباز کردن و نازک پهن کردن آن سخته. چون


باید خیلی نازک باشد مثل ورق کاغذ.


پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده


را به آن اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم.


قارچ و فلفل دلمه ای را هم اضافه می کنیم و حرارت


را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیندازند.


در پایان هم نمک ، زردچوبه، ادویه ، پودر سیر یا سیر


رنده شده و فلفل را با مواد گوشتی مخلوط می کنیم و


کنار می گذاریم.



http://s4.picofile.com/file/8162533526/1420902056745.jpg


اگر خمیر بورک شما به شکل مستطیل های بزرگ بود


آن را به مربع های کوچکتری تقسیم کنید.


خمیر را پهن کرده و کمی از مواد روی آن می ریزیم .


اگر دوست داشته باشید می توانید کمی هم پنیر


پیتزا روی مواد بریزید.



http://s4.picofile.com/file/8162533500/1420901981072.jpg


سپس خمیر را رول می کنیم و می پیچیم. خمیر ها را


در سینی فر می چینیم و روی آنها از مخلوط تخم مرغ


و زعفرانکه خوب با هم یکدست شده اند می مالیم و


روی آن هم کنجد می پاشیم.


http://s4.picofile.com/file/8162533484/1420901892962.jpg


سپس در فر با درجه 180 به مدت 20 دقیقه


می گذاریم تا بپزد و سپس گریل را روشن می کنیم


تا روی آن هم طلایی شود. سپس نوش جان


می کنیم.


http://s4.picofile.com/file/8162533442/1420901810083.jpg


http://s4.picofile.com/file/8162533426/1420901705811.jpg


نکته: به نظر من که این غذای راحت و خوشمزه با


سس تند خیلی خوشمزه تر می شه.



نظرات 10 + ارسال نظر
بانوی ِ .. جمعه 6 آذر 1394 ساعت 10:36

چه قد خوب
فک کنم بشه این رو به جای گوشت با سویای چرخ شده هم درست کرد.
به نظرت به جای گوشت چی بریزم توش ؟
من گیاه خوارم

sahar دوشنبه 6 مهر 1394 ساعت 21:01 http://lbab.ir

موثر ترین روشهای افزایش بازدید کننده سایت و در نتیجه درآمد شما از اینترنت
خواهشن فقط یکماه رایگان امتحان کنید
در ضمن سایت های بازدید زیر 100 نفر حذف میشوند
مگر اینکه پیام را به حداقل 10 مدیر سایت دیگه ارسال کنند
1- عضو و فعال شوید در بزرگترین لینک باکس
http://Lbab.ir

2- عضو تبادل بنر و همچنین فقط فعال شوید
یعنی نمایش دهید تا نمایش داده شوید
ما هم شما را در 2000 سایت عضو لینک باکس نمایش میدهیم
http://2baner.ir

3- کد داده شده در سایت زیر را درون قالبتان بگذارید
نیازی به عضویت نیست
http://popup.lbab.ir

Şຖ໐ຟ คl໐ຖē پنج‌شنبه 19 شهریور 1394 ساعت 09:37 http://snowalone.ir/

بیهـــــودِه نَـقّـــاش بــــــودِه ام ایـن هَمِـــــﮧ ســـــال . . !

بِـــــﮧ چَــــــــشم هــایَت ڪِـــــﮧ می رِسَـــــم

قَلَـــــــم مــــوهـــا خـــــیس می شَــــوَنــد

بِـــــﮧ لَــب هــایَت ڪِــــﮧ می رِسَـــــم ،

دَستَــــــم می لَــــــرزَد . . .

رَنـــگــ هــــا می گــُــــریـــزَنــــد

وَ قــاب هـــای خـــــالی

تَنـــــهـا . . . نَبــــودَن تـــــو را

بِـــــﮧ دیـــــوارِ زِنـــدِگـــــی ام می ڪـــــوبَنــــــد

مهریماه پنج‌شنبه 29 مرداد 1394 ساعت 22:55

سلام الهام جان اگر سی تا نظرم براتون اومده میشه لطف کنین و تو وبم بگین واقعا ممنون میشم
فقط عزیز من شمردم شما 11 تا نظر داده بودی اما اشکال نداره

افسانه سه‌شنبه 27 مرداد 1394 ساعت 15:21 http://Www.afls.blogfa.com

سلام الهام جون.خسته نباشید.از این بورک منهم درست کردم .خودش ورسیپیش و توی اینستا گذاشتم.تاوبم خوب سروسامان بدم بعد انتقال بدم.خیلی پست های زیادی دارم.انشالله سر فرصت.موفق باشی عزیزم.بسیار خوشمزه وعالی.نوش جونتون.

سلام عزیزم. ممنون. منتظر کارهای خوشمزه و زیبات هستم. موفق باشی گلم.

مامیترا دوشنبه 26 مرداد 1394 ساعت 17:24 http://mamitra.blogfa.com

سلام این غذای بورک رو دیده بودم که یکی از دوستان ترکمنم از خونه می آورد. خوشمزه بود

سلام. موافقم هم خوشمزه است هم درست کردنش راحته

مامیترا دوشنبه 26 مرداد 1394 ساعت 17:23 http://mamitra.blogfa.com

خاک قم گشته مقدس از جلال فاطمه

نور باران گشته این شهر از جمال فاطمه

گر چه شهر قم شده گنجینه علم و ادب

قطره‌ای باشد ز دریای کمال فاطمه . . .

[گل][لبخند][گل][قلب][گل][لبخند][گل]

با عرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر

برگ هایی از خاطرات را این بار با ما ورق بزنید.

قربانت مامیترا

[گل][قلب][گل]

solmaz چهارشنبه 21 مرداد 1394 ساعت 16:24 http://solmaz61.blogfa.com

سلام الهام خانوم وب خیلی خوبی دارید این غذا رو تا حالا امتحان نکردم ولی قیافش که عالیه

سلام عزیزم. ممنون. بله غذای خوشمزه ایه و تو خونه ی ما طرفدار زیاد داره.

پریسا پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 ساعت 23:46 http://baft18.blogfa.com/

سلااااااااااااااااااااام من عاشق این غذام خیلی خوشمزه میشه

آره منم خیلی دوست دارم.

مهریماه پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 ساعت 21:52 http://miriyam333.persianblog.ir

به به
منم یه چند باری بورک درست کردم اما از مرغ و قارچش بیشتر خوشم اومد

منم مدل های مختلفش رو درست می کنم. این یه نمونه اش بود.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد