پاناکوتا ژله ای
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و دوم مهر ۱۳۹۳ ساعت 7:35 شماره پست: 19
پاناکوتا دسری ایتالیایی است که خوشمزه و مقوی است.
مخصوصا برای بچه هایی که شیر نمی خورند.
مواد لازم: ( برای هر ردیف)
شیر 1/5 لیوان
شکر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژلاتین 1 قاشق سرخالی
زعفران آب کرده 1 تا 2 قاشق
وانیل شکری 1 قاشق مرباخوری
ژله 1 تا 2 عدد
می توانید به جای زعفران ؛ از کاکائو یا شکلات، قهوه، یا رنگ
خوراکی استفاده کنید.
طرز تهیه:
ابتدا قالب را آب می زنیم و حدود 10 دقیقه در فریزر می گذاریم.
با این کار پاناکوتا و ژله راحت تر از قالب در می آید.
شیر را همراه نیمی از شکر یاحتی یک سوم شکر و وانیل و
زعفران روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید.
ژلاتین را با یک استکان آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت بخار
کتری می گذاریم تا شفاف شود.
وقتی شیر جوش آمد زرده تخم مرغ را با بقیه شکر هم می زنیم
تا کشدار شود و به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بپزد.
و تکه تکه نماند. ژلاتین را به آن اضافه کرده و از روی حرارت
بر می داریم. کمی که از حرارت افتاد داخل قالب می ریزیم و در
یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
در مرحله بعد ژله را طبق دستور روی پاکت ژله درست می کنیم
فقط اگر آب سرد را به ژله اضافه نکنید بهتر است. چون ژله کمی
سفت تر می شود و از قالب بدون شکستگی در می آید.
ژله آماده را روی پاناکوتا می ریزیم و در یخچال می گذاریم.
توجه : قبل از ریختن لایه بعدی بگذارید کمی خنک شود چون
باعث می شود کمی از لایه قبلی آب شده و با این لایه قاطی
شود و ظاهر کارتان را خراب می کند.
اصل کار همین است . حالا هر چند لایه که دوست دارید درست
کنید با طعم های مختلف. اما توجه کنید که طعم ها با هم
بخورند.
لبه ژله را با چاقو نوک باریک از قالب جدا می کنیم و در ظرف
آب جوش به مدت چند ثانیه نگه می داریم .مواظب باشید آب
روی ژله نریزد . سپس در ظرف مورد نظر که آن را خیس کرده ایم
بر می گردانیم. اگر ظرف خیس باشد می توانید راحت تر جای
ژله را درست کنید.
امیدوارم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
چه خوشکل شده
دستتون درد نکنه
ممنون عزیزم.