یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که خورده اید. طعم پیتزا
دارد ولی میزان پنیر آن بسیار کمتر است و می توانید بدون
عذاب وجدان میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم :
آب ولرم نصف پیمانه
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
آرد 3 تا 4 پیمانه
سوسیس 500 گرم
قارچ 250 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
تخم مرغ آبپز 2 تا 3 عدد (دلخواه)
پنیر پیتزا 250 گرم
سس کچاب 3 تا 4 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
زعفران آب کرده 1 قاشق
نمک، فلفل و کنجد
طرز تهیه:
ابتدا آب ولرم، روغن، نمک، شکر را در یک ظرف می ریزیم. آرد
را با خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و به مواد مایع می افزاییم
وخوب مخلوط می کنیم .البته آرد را کم کم می ریزیم تا جایی که
بدست نچسبد. خوب ورز می دهیم. حدود 10 دقیقه.
من خودم عاشق این قسمت ورز دادن خمیر هستم. مریم
(دختر کوچکترم) هم ورز دادن خمیر را دوست دارد.
خب دیگه ....
سپس خمیر را در جای گرمی نیم ساعت استراحت می دهیم
در این فاصله مواد پیتزا را آماده می کنیم. سوسیس ها را
تفت داده و قارچ و فلفل دلمه ای را با نمک و فلفل و آبلیمو
را به آن اضافه می کنیم. تخم مرغهای آبپز را رنده می کنیم
و به مواد می افزاییم. و از روی حرارت برمی داریم.
خمیر را 2 تا 3 قسمت کرده و با وردنه باز می کنیم روی خمیر
سس کچاب می مالیم و از مواد پیتزا روی خمیر می ریزیم.
فقط توجه کنید که چون خمیر رول می شود لازم نیست کل
خمیر به یک اندازه پر شود. روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم
از لبه ی خمیر، آن را لول می کنیم و می پیچیم روی خمیر از
مخلوط تخم مرغ همزده با زعفران آب کرده با قلمو می مالیم.
و اگر دوست داشتید مثل من روی آن کنجد بپاشید.
با چاقو خمیر را به اندازه های 2 تا3 سانت ببرید و در سینی که
چرب کرده اید قرار دهید. می توانید روی سینی فویل یا کاغذ
روغنی هم بکشید.
رولت را در فر با درجه 180 به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
در پایان گریل را هم 2 تا 3 دقیقه روشن کنید تا روی رولت
طلایی شود.
نوش جان