+ نوشته شده در دوشنبه دوازدهم آبان ۱۳۹۳ ساعت 14:53 شماره پست: 36
چلو گوشت غذای خوشمزه و مقویه. مخصوصا
وقتی به عنوان نذری و به میزان زیاد پخت
می شود که دیگه ....
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا ران 300 گرم
پیاز 1 عدد
رب 2 قاشق
زعفران آب کرده 1 قاشق
عصاره گوشت و سیر هرکدام 1 بسته
زردچوبه، ادویه، فلفل
طرز تهیه:
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به پیاز
اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، در قابلمه آب
ریخته و می گذاریم بپزد.
بعد از اینکه گوشت پخت زردچوبه و ادویه، فلفل،
عصاره گوشت و سیر را به آن اضافه می کنیم.
رب را می توانیم هم جدا کمی تفت دهیم تا
خوشرنگ تر شود هم می توانیم مستقیم به آب
گوشت اضافه می کنیم. زعفران هم می زنیم.
وقتی آب گوشت اندازه شد غذا حاضر است.
برنج را هم یا به صورت آبکش یا به صورت کته دم
می کنیم. و با هم میل می کنیم.
نوش جان و التماس دعا