من عاشق ماهی ام. این روش درست کردن ماهی بسیار
خوشمزه است. امتحان کنید
پشیمون نمی شوید.
مواد لازم:
فیله ماهی ( شیر، تیلا پیلا ،...) 3 تا 4 تکه
شیر 1 لیوان
زعفران آب کرده 2 قاشق
پودر سیر یا سیر رنده شده 1 بسته یا 2 حبه
آبلیمو 1 فنجان
پیاز 1 تا 2 عدد
آردسوخاری ساده، فلفلی، کرانچی با هم 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک به مقدار لازم
کنجد 2 تا 3 قاشق
طرز تهیه:
من از ماهی شیر استفاده کردم. اما شما می توانید از هر
ماهی بدون تیغی استفاده کنید. معمولا ماهی های جنوب
راحت فیله می شوند و تیغ ندارند.
ماهی ها را 2 تا 3 ساعت در شیر که به آن کمی نمک و فلفل
زده اید قرار دهید تا طعم و
بوی بد ماهی از بین
برود و تازه شود.
سپس ماهی ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر سیر یا سیر رنده
شده و زعفران، نمک (من چون پودر سیر ریختم دیگه نمک نزدم)
می مالیم. سپس روی آنها پیاز خرد شده و آبلیمو می زنیم و
می گذاریم چند ساعت در مواد بماند تا مزه ها به خورد ماهی
بروند.
تخم مرغ ها در ظرفی شکسته و خوب هم می زنیم.
آردهای سوخاری را با هم مخلوط کرده و در ظرف پهنی می ریزیم.
ماهی ها در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاری می غلطانیم
و روی آن کنجد می پاشیم.
در این مرحله در روغن سرخ می کنیم. من معمولا روغن کم
می ریزم و زیر آن را کم میکنم و در ظرف را میگذارم تا هم
سرخ شود هم روغن کم مصرف شود.شاید بیشتر طول بکشه
اما خوشمزه تره.
ماهی ها را در ظرف چیده و با لیمو و گوجه و خیار شور و
سیب زمینی و هر چی که دوست دارید تزئین کنید. می توانید
کنار ماهی گردو بخورید تا
سردیتان نکند.
نوش جان
مرسی عزیزم
به نظرت می شه این ماهی ها رو بعد از اینکه مواد سوخاری رو روش ریختیم به جای سرخ کردن بزاریم تو فر ؟