سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی
است که فکر کنم همه آن را دوست دارند. اما سیب زمینی که
توی خونه درست می کنیم مثل سیب زمینی که در فست فود
فروشی ها می خریم نمی شه. معمولا سیب زمینی آنها درشت
خورد شده و در عین حال مغز پخت است . در اینجا روش درست
کردن آن را به شما عزیزان
آموزش می دهم.
مواد لازم:
سیب زمینی درشت 1 تا 2 عدد
نمک ، روغن سرخ کردنی،
در صورت تمایل پودر سیر یا ادویه مورد نظر
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را خلال می کنیم. نباید خیلی باریک خرد کنید.
این روش بدرد سیب زمینی قیمه نمی خورد چون سیب زمینی
نرم و له می شود.
حتما باید در این مرحله سیب زمینی ها دوباره شسته شده و
داخل آبکش یا دستمالی تمیز آن را خشک می کنیم.
داخل قابلمه آب ریخته و می گذاریم جوش بیاید. کمی نمک داخل
آب می ریزیم. سیب زمینی ها را داخل اب جوش می ریزیم.
5 دقیقه بعد سیب زمینی را داخل آبکش می ریزیم و می گذاریم
تا خنک شود.
سیب زمینی هنوز سفت است و حالتی تقریبا نیم پز دارد.
لازم نیست وقتی سیب زمینی را در آبجوش ریختیم دوباره آب
بجوشد. 5 دقیقه کافی است.
بعد متاسفانه در سرخ کن و یا در روغن فراوان باید سرخ
شود.
می شه در روغن کم هم سرخ کرد اما همه سیب زمینی ها
یک دست سرخ نمی شوند.
این سیب زمینی ها مریم خرد کرده و خیلی بلند بلند خرد
کرده.
دوست دارد کاملا مثل فست فودی ها شود. شما اگر
نخواستید
می توانید کوتاه تر خرد کنید اما نازک نکنید.
توجه کنید چون سیب زمینی نیم پز است کمی زودتر سرخ
می شود. وقتی سیب زمینی ها را از روغن خارج کردید در
حالیکه داغ است ادویه ای را که دوست دارید به آن بزنیدو
اگر دوست ندارید همان طور ساده میل کنید.
نوش جان
در مورد این پست چیزی نمیتونم بگم
واقعا ابراز احساسات سخته
ممنون همیشه دلم میخواست بدونم این سیب زمینی ها چه جوری درست میشن
بیا وبمون
مرسی عزیزم. چشم.