سلام به دوستان عزیز. امروز با یک دسر بسیار خوشمزه همراه
شما هستیم. خیلی راحت و جدید و خوشمزه است. هم می توانیم
بدون فر آن را درست کنیم هم
با فر.
مواد لازم:
کیک زیرین این موس را به دو حالت می توانید درست کنید
روش بدون فر:
بیسکوییت ساقه طلایی 1/5 بسته
کره 100 گرم
و روش دوم با فر:
کیک اسفنجی 1 عدد
مواد لازم برای رویه موس:
پودر ژله آناناس 2 بسته
آب جوش یک چهارم لیوان
وانیل شکری 1 قاشق چای خوری
شکر 100 گرم
پنیر خامه ای 400 گرم
خامه 200 گرم
شیر 1 لیوان
پودر ژلاتین 1 تا 2 قاشق
مواد لازم برای ژله موزاییکی:
ژله در چند رنگ 3 تا 4 عدد
آب جوش 1 پیمانه برای هر ژله
طرز تهیه:
هر کدام از ژله های رنگی را با یک لیوان آب جوش مخلوط
می کنیم و در ظرف ریخته و می گذاریم خودش را بگیرد. از
آب سرد استفاده نمی کنیم تا ژله سفت باشد و تکه نشود.
پس از اینکه ژله ها سفت شدند آنها را به مربع هایی 2در 2 یا
3 در 3 تقسیم می کنیم. و همه را باهم مخلوط می کنیم
روش اول درست کردن لایه زیرین که بدون فر است با بیسکوییت
ساقه طلایی است. بیسکوئیت ها و کره را در خرد کن ریخته و
کاملا پودر و مخلوط می کنیم. و کف قالبی که می خواهیم دسر
را در ان درست کنیم پهن می کنیم. اگر از قالبهایی که کمربندی
هستند استفاده کنید در موقع بر گرداندن دسر بسیار راحت تر
خواهید بود.
در روش دوم هم که یک کیک اسفنجی در فر درست می کنیم.
بعد از خنک شدن یه لایه بسیار نازک از روی کیک بر می داریم.
در قالب کمربندی می گذاریم و بقیه مراحل را انجام می دهیم.
در ظرف دیگری شیر ، خامه، پنیر خامه ای، وانیل، را با هم در
غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
در اینجا لازمه که نکته ای را بگویم. ممکن است شما هم
نخواهید دسرتان پر کالری باشد. من برای خودمان خامه را
حذف کردم و به جای آن از 1 تا 1/5 لیوان شیر استفاده کردم
و برای جلوگیری از شل شدن مواد از ژلاتین استفاده کردم.
اگر از خامه استفاده کردید احتیاجی به ژلاتین نیست.
همزمان با مخلوط کردن مواد، 2 قاشق ژلاتین را با 4 قاشق آب
سرد مخلوط کرده و بعد روی بخار کتری حرارت می دهیم تا
شفاف شود و به مواد اضافه می کنیم.
فقط بعد از این کار چون ژلاتین دارد زودتر خودش را می گیرد و
باید سریعتر کار کنید.
هر کدام از دو تا ژله آناناس را با یک چهارم لیوان آب جوش
مخلوط کرده و روی حرارت کتری می گذاریم تا شفاف شود و
بعد که خنک شد به مواد موس اضافه می کنیم.
ژله های رنگی را روی کیک می ریزیم. مواد موس باید کاملا خنک
شده باشد ولی سفت نشده باشد. اگر سفت شده بود می توانید
روی حرارت کتری دوباره آن را آب کرده و بعد از خنک شدن روی
کیک و ژله ها می ریزیم. اگر مواد داغ باشد ژله ها را آب می کند.
دسر را در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
من برای تزیین روی موس از شکلات آب شده استفاده کردم.
شکلات را به روش بن ماری روی حرارت کتری آب کردم و 2 تا 3
قاشق شیر ( یا کمی خامه) به شکلات اضافه و خوب مخلوط
کردم و با قیف های تزیین خامه روی یک کاغذ روغنی شکل هایی
را کشیدم و بعد از سفت شدن روی موس گذاشتم .
پس از اینکه دسر خوب سفت شد از قالب در می آوریم و در
ظرف مورد نظر می گذاریم .
من این دسر خوشمزه را از سایت سفره خونه یاد گرفتم. اما
یکمی تغیرش دادم. بنظرم این طوری هم خوشمزه و هم کم
کالری تر بود.
اینم از نمای وسط موس بعد از
ترکاندن آن.
نوش جان
الان میگین این چقدر شکموه ه ه ه
اما واقعیت اینه که من در مقابل شکلات
نمی دونم واقعا کسی پیدا میشه که شکلات دوست نداشته باشه منم عاشقشم.
وای موس خیلی خوشمزه ست
مخصوصا موس شکلات که من خیلی دوست دارم
منم خیلی دوست دارم.