آش بادمجان یکی از اش های محلی ایران است و در شهر های
مختلف با کمی تغییر طبخ می شود.
مواد لازم :
پیاز
1 عدد
بادمجان 1 کیلو
نخود 1 لیوان
لوبیا یا عدس 1 لیوان
سیر 2 تا 3 حبه
آب گوشت 4 لیوان
یا عصاره گوشت 1 بسته
آرد 1 قاشق غذاخوری
کشک 1 لیوان
زردچوبه، فلفل و نمک
طرز تهیه :
پیاز ها را تفت می دهیم و بعد سیر خورد شده را هم در آن می ریزیم
و زرد چوبه وفلفل را هم اضافه می کنیم.
بادمجان ها را مکعبی خورد می کنیم و به مواد می افزاییم و
کمی تفت می دهیم با حرارت نسبتا ملایم تا کمی طلایی و نرم
شود.
حبوبات و آب گوشت را به بادمجان اضافه می کنیم . اگر آب گوشت
نداشتید 1 بسته عصاره گوشت را آب جوش حل کنید و بریزید.
آرد را در آب سرد حل می کنیم و در آش می ریزیم.
در قابلمه را می گذاریم تا بپزد و جابیفتد. حدود 40 دقیقه طول
می کشد. بعد از پخت نصف کشک را در آش می ریزیم و بعد از
چشیدن آش نمک هم به آن می زنیم.
پیاز داغ و سیر داغ همراه با نعنا در ست می کنیم و بعد از
کشیدن آش در ظرف مورد نظر ، آن را تزیین می کنیم.
این آش غذایی ساده و سبک برای شام بسیار مناسب است.
امیدوارم بپزید و نوش جان کنید.