دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

تارت گوشت و بادمجان

تارت گوشت و بادمجان
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و دوم مهر ۱۳۹۳ ساعت 1:35 شماره پست: 18

 

 

امروز یک غذای خوشمزه دیگه برای شما گذاشتم. من خودم

 

عاشق غذاهای خمیری هستم. درست کردن خمیر و ورز دادن

 

و طعم غذاهای خمیری را دوست دارم.




  

تارت گوشت و بادمجان

 

 

 

 

مواد لازم برای خمیر:

 

آب داغ                     یک سوم لیوان

 

روغن مایع                4 قاشق

 

شکر                       1 قاشق چای خوری

 

نمک                       1 قاشق چای خوری

 

خمیر مایه                1 قاشق مربا خوری

 

آرد                          1/5 تا 2 پیمانه

 

مواد لازم برای مواد میانی:

 

گوشت                     250 گرم

 

بادمجان                    2 تا 3 عدد

 

پیاز                          1 عدد

 

رب                           1 تا 2 قاشق

 

تخم مرغ                   1 عدد

 

زعفران آب کرده          1 تا 2 قاشق

 

پنیر پیتزا                   100 گرم

 

سس بدون چربی       1 تا2 قاشق

 

زردچوبه، ادویه، فلفل

 

عصاره گوشت و سیر، سماق

 

 طرز تهیه خمیر:

 

ابتدا آب، روغن، نمک، شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم

 

 

 آرد را با خمیر مایه قاطی کرده و مواد مایع را به آن اضافه

 

می کنیم

 

 

مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. البته اول کار تمام آرد را

 

نمی ریزیم. اگر خمیر ما بعد از مدتی ورز دادن هنوز به دست

 

می چسبید آرد اضافه می کنیم تا وقتی که بدست نچسبد.

 

و اگر سفت شد کمی آب ( در حد قاشق قاشق اضافه کنید.)

 

به آن اضافه می کنیم. خمیر را داخل دستمالی تمیز می پیچیم

 

و داخل مشماع می گذاریم و در یک جای گرم می گذاریم 45

 

دقیقه بماند تا پف کند.

 

 

بعد از این استراحت خمی را کمی دیگر ورز می دهیم.

 

طرز تهیه مواد میانی:

 

بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و بمدت 1 ساعت در آب نمک

 

گذاشته و بعد سرخ می کنیم و با دستمال روغن اضافی آن را

 

می گیریم و کنار می گذاریم.

 

پیاز نگینی خرد شده را کمی تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده

 

را هم به آن می افزاییم وبعد از کمی تفت دادن زردچوبه، ادویه،

 

فلفل، عصاره گوشت و سیر یا سیر رنده شده و کمی زعفران را 

 

به همراه رب و سس به گوشت می افزاییم. و آنرا هم کناری 

 

می گذاریم.

 

خمیر را 2 قسمت کرده و روی تخته آرد پاشی شده با وردنه باز 

 

می کنیم. خمیر خیلی نباید نازک شود. خمیر باز شده را ته 

 

ظرفی که می خواهیم در فر بگذاریم و چرب کرده ایم پهن 

 

می کنیم. بادمجان ها را یک ردیف می چینیم.

 

 

ردیف بعد از مایه گوشت می ریزیم و کمی پنیر پیتزا.

 

روی آن دوباره بادمجان و گوشت و پنیر می ریزیم.

 

 

خمیر دوم را هم باز می کنیم و روی غذا می کشیم. و لبه خمیر

 

زیری را با بالایی به وصل می کنیم.  اضافی خمیر را می کنیم.

 

می توانیم با خمیر های باقی مانده روی تارت را شکل بدهیم.

 

تخم مرغ را با زعفران آب کرده مخلوط می کنیم. برای اینکه

 

سفیده تخم مرغ از حالت چسبندگی در بیاید یک ذره (نوک

 

انگشت) در آن می ریزیم. و با قلمو مواد تخم مرغ را روی تارت

 

می مالیم.

 

 

تارت را در فر با درجه 180 به مدت 40 دقیقه می گذاریم.

 

می توانید در همان ظرف یا در ظرف دیگر بگذارید فقط با احتیاط 

 

از ظرف خارج کنید تا خمیرش نشکند.

 

من در قالب کمربندی درست کردم  و زیرش کاغذ روغنی انداختم

 

تا راحت تر در بیاید.

 

امیدوارم از خمیر بازی و خوردن آن لذت ببرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد