X
تبلیغات
رایتل

میگو پفکی با خمیر بنیه

میگو پفکی با خمیر بنیه

+ نوشته شده در پنجشنبه دوم بهمن ۱۳۹۳ ساعت 22:1 شماره پست: 58

 

http://s4.picofile.com/file/8162539692/1421010577085.jpg

 

سلام به دوستان عزیز که همیشه به من لطف دارند و من رو در

 

این راه تشویق می کنند.

 

امروز می خواهم طرز پخت میگو پفکی را برای شما بگذارم.

 

به نظرم این شیوه ی پخت میگو بسیار خوشمزه است و بوی

 

زهم هم نمی دهد.

 

 

 


   

مواد لازم:

 

 میگو                           نیم کیلو

 

پیاز                            1 عدد

 

آبلیمو                         1 لیوان

 

زردچوبه، ادویه، فلفل، نمک

 

عصاره پودر سیر            1 عدد

 

شیر                          1 لیوان

 

مواد لازم برای خمیر بنیه:

 

آرد گندم                   1 لیوان

 

آرد برنج                    نصف لیوان

 

آرد ذرت                     نصف لیوان

 

ماءالشعیر                  1 شیشه

 

بکینگ پودر                 1 قاشق مربا خوری

 

عصاره زعفران             1 عدد

 

طرز تهیه خمیر بنیه:

 

 

در ظرفی آرد گندم، برنج، ذرت و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

 

می توانیم فقط با آرد گندم درست کنیم ولی به نظر من آرد ذرت

 

تاثیر خیلی خوبی در این خمیر دارد.

 

سپس ماءالشعیر را که بهتر است بدون طعم یا لیمویی باشد

 

به مواد اضافه کرده و آنقدر می ریزیم که مایه ما به غلظت

 

حلیم برسد. من کمی فلفل و زعفران هم به مایه اضافه کردم.

 

به مدت 2 ساعت مایه را در یخچال می گذاریم استراحت کند.

 

طرز تهیه میگو:

 

اگر میگوی شما پاک نکرده است باید آن را پاک کنید و سر و

 

دمش را بکنید و رگی که در پشت کمر ان است را هم در بیاورید.

 

اما اگر مثل من میگو پاک شده خریدید که دیگه راحتین.

 

میگوی من یخ زده بود در نتیجه مثل روش ماهی که قبلا گفته

 

بودم آنها را در ظرفی که شیر و کمی نمک ( کم باشه)

 

می خوابانیم تا هم یخ زدایی بشه  و هم با طعم شیر تازه میشه.

 

حدود 1 ساعت بماند کافی است

 

http://s4.picofile.com/file/8162539268/1421009958297.jpg

 

سپس قابلمه ی آبی را روی حرارت می گذاریم جوش بیاید

 

داخل آن پیاز خرد کرده ،نمک و زردچوبه می ریزیم و سپس میگو ها

 

را برای مدت 5 دقیقه داخل آب جوش ریخته و سپس داخل آبکش

 

می ریزیم و می گذاریم خنک شود. من اینکار را برای گرفتن

 

بوی میگو می کنم .( شما اگر دوست ندارید می تونید اینکار

 

را انجام ندهید و بقیه مراحل را اجرا کنید.)

 

در این مرحله در ظرفی آبلیمو و ادویه و فلفل و عصاره سیر یا

 

سیر رنده شده و پیاز با هم مخلوط می کنیم و میگو ها را در آن

 

ریخته و می گذاریم 1 ساعت یا بیشتر بماند تا مواد به خورد

 

میگو برود.

 

http://s4.picofile.com/file/8162539450/1421010283130.jpg

 

برای این غذا هم مثل  جوجه چینی باید از روغن کمی زیاد

 

استفاده کنید. روغن را در ظرف کوچک بریزید که راحت تر کار کنید.

 

روغن که داغ شد میگوها را در خمیر ریخته و خوب مخلوط

 

می کنیم

 

http://s4.picofile.com/file/8162539518/1421010374531.jpg

 

بعد میگو ها را کم کم و هر بار مثلا 6 تا 7 عدد را در روغن

 

ریخته و می گذاریم سرخ شود.

 

http://s4.picofile.com/file/8162539576/1421010461186.jpg

 

اگر زیاد زیاد بریزید خمیر ها به هم می چسبند.

 

پس از سرخ کردن می توانید روی دستمال آشپزخانه بگذارید

 

تا روغن اضافه آن کشیده شود. البته این خمیر بنیه زیاد روغن به

 

خودش جذب نمی کند.

 

می توانید برای تزیینشم از هویج پخته و تفت داده شده و گل کلم

 

که در خمیر بنیه زده اید و سرخ کرده اید یا هر چی که دوست

 

دارید استفاده کنید و میل کنید.

 

http://s4.picofile.com/file/8162539742/1421010685369.jpg

 

امیدوارم درست کنید و از خوردن آن به همراه خانواده لذت ببرید.

 

[ پنج‌شنبه 2 بهمن 1393 ] [ 15:44 ] [ الهام ]