دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

آبگوشت

آبگوشت

+ نوشته شده در یکشنبه ششم مهر ۱۳۹۳ ساعت 17:5 شماره پست: 3

 

 

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ماست که بسیار خوشمزه و مقوی است . در یک روز تعطیل

 

کنار اعضای خانواده همراه با نان سنگک خیلی لذت بخش است.



 

 آبگوشت

 

 

 

مواد لازم :

 

گوشت با چربی       250 گرم

 

نخود و لوبیا سفید    250 گرم

 

سیب زمینی پخته    1 تا 2 عدد

 

گوجه رنده شده       1 تا 2 عدد

 

رب گوجه فرنگی       2 تا 3 قاشق

 

پیاز                        1 عدد

 

زردچوبه، ادویه، گرد غوره

 

عصاره گوشت          1 بسته

 

زعفران

 

سیر( دلخواه)           2 حبه

 

طرز تهیه:

 

نخود ولوبیا را از یک روز قبل خیس می کنیم و هر 2 ساعت آب آن را

 

عوض می کنیم تا نفخ آن کمتر شود.

 

در قابلمه ای پیازهای خورد شده را کمی تفت می دهیم و گوشت     

 

 

را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آن کمی

 

تغییر کند.

 

نخود و لوبیا را به مواد اضافه کرده و داخل آن آب می ریزیم و همراه

 

سیر می گذاریم بپزد.

 

پس از اینکه گوشت و نخود ولوبیا پخت به آن زردچوبه، ادویه، گرد

 

غوره یا لیمو عمانی، عصاره گوشت، گوجه،سیب زمینی پخته

 

پوست گرفته و زعفران و رب را اضافه کرده و می گذاریم کمی     

 

باهم بپزد .

 

پس از پخت آب آن را جدا کرده و در آن نان خورد کنید و               

 

نوش جان کنید.

 

بقیه آن را هم با هم بکوبید و میل بفرمایید.

 

معمولا همراه این غذا از انواع ترشی و سیر ترشی و پیاز و سبزی

 

خوردن استفاده می کنند.

 

در بعضی از شهرها هم با رب انار خورده می شود.

 


 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد