دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

دفتر هنری گل رز

آشپزی و هنری

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر
+ نوشته شده در پنجشنبه یکم آبان ۱۳۹۳ ساعت 12:9 شماره پست: 31

 

http://s5.picofile.com/file/8147350818/DSC_%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B3.jpg

 

دوستان عزیز امروز با یک غذای دیگه خدمت رسیدم. کسانی

 

که مثل من بادمجان دوست دارند از طعم این غذا بسیار لذت

 

می برند. همیشه طعم گوشت با بادمجان فوق العاده است.



   


بادمجان شکم پر

 

http://s5.picofile.com/file/8147350818/DSC_%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B3.jpg

 

مواد لازم:

 

بادمجان                    3 عدد

 

گوشت چرخ کرده        200 گرم

 

پیاز                          1 عدد

 

قارچ                         200 گرم

 

رب                           3 قاشق

 

عصاره گوشت و سیر    هر کدام 1 بسته

 

آبلیمو                       1 قاشق

 

پنیر پیتزا                    100 گرم

 

زردچوبه، ادویه، زعفران،فلفل

 

طرز تهیه:

 

من از بادمجان دلمه ای استفاده کردم ولی می توانید از

 

بادمجان قلمی هم استفاده کنید .

 

بادمجان ها را به صورت راه راه پوست می کنیم و به دو قسمت

 

تقسیم می کنیم و در آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته

 

 شود. حدود 1 ساعت در آب نمک باید بماند.

 

 سپس بادمجان ها را سرخ می کنیم و روی دستمال

 

می گذاریم و روغن اضافی آن را می گیریم.

 

پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را هم به

 

آن اضافه می کنیم. کمی که تفت می دهیم. سپس زرد چوبه

 

ادویه، فلفل، عصاره گوشت و سیر را به مواد اضافه می کنیم.

 

قارچ ها را خرد کرده و با گوشت تفت می دهیم. آبلیمو و 2 

 

قاشق رب و زعفران را هم اضافه کرده و بعد از مدت کوتاهی

 

مواد را از روی حرارت برمی داریم.

 

http://s5.picofile.com/file/8147351992/DSC_%DB%B0%DB%B2%DB%B3%DB%B9.jpg

 

داخل بادمجان ها را خالی می کنیم و بادمجان های اضافی را

 

با مواد گوشتی مخلوط می کنیم.

 

داخل بادمجان ها را با مواد پر می کنیم و روی آن پنیر پیتزا

 

می ریزیم. در ظرفی 2قاشق رب را کمی تفت داده و زردچوبه

 

و ادویه و فلفل و خیلی کم نمک اضافه می کنیم و یک لیوان

 

آب هم با آن مخلوط می کنیم. ومی گذاریم جوش بیاید.و

 

کمی غلیظ شود.

 

به دو صورت می توانیم بادمجان ها را بپزیم. اول اینکه در

 

ماهیتابه 2 طرفه یا قابلمه بامجان ها را چیده و سس را

 

هم دور آن بریزیم. ولی نباید سس روی بادمجان را بگیرد

 

و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. حدود نیم ساعت باید بپزد.

 

http://s5.picofile.com/file/8147353876/DSC_%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0.jpg

 

روش دوم با استفاده از فر است. بادمجانها را در ظرف پیرکس

 

گذاشته و سس را دورش می ریزیم و در فر با حرارت 200 درجه

 

به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم تا بپزد و پنیر آن هم آب

 

شود. حدود 3 تا4 دقیقه هم گریل را روشن می کنیم تا پنیر

 

هم برشته شود.

 

من با کمی سیب زمینی سرخ کرده و گوجه آن را تزیین کردم.

 

امیدوارم درست کنید واز خوردن آن لذت ببرید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد